Tillbaka

Grymma öppningserbjudanden på XXL

emporia_xxl

Grand opening XXL

Sport, jakt och friluftsliv. Allt samlas under ett tak när XXL slår upp portarna till sin helt nya butik på Emporia. Dessutom toppas invigningen av fantastiska öppningserbjudanden. Välkommen den 5 februari – när XXL öppnar klockan 08:00 på Emporia. Vill du vara först på plats öppnar Emporia redan klockan 07.00. 

Ett enormt utbud av sport- och friluftsprodukter från kända varumärken till låga priser. Det är XXL. När de nu öppnar på Emporia blir det köpcentrumets allra största butik med en yta på totalt 4 000 kvadratmeter.
Den gigantiska butiken rymmer över 30 000 produkter inom sport, kläder, skor, jakt och vildmark, samt cykel- och skidavdelning med serviceverkstad. I serviceverkstaden kan du bland annat få hjälp med att slipa dina skridskor, serva din cykel eller lämna in ditt racket för omsträngning. 

Kunnig och personlig service

På plats i butiken finns över 50 säljare, alla med ett personligt engagemang och intresse för sport och friluftsliv. Därför kan du alltid räkna med att få den hjälp du behöver, oavsett vilken sport du utövar och vilken nivå du är på. Och du, självklart finns det även ett stort utbud av kläder, skor och utrustning till barn i alla åldrar.

Alla öppningserbjudanden hittar du här

https://kundblad.xxl.se/live/dr06/