Tillbaka
Mobile Image

EMPORIA PRESENTKORT

Shoppingservice
Vad ger man till någon som har allt eller när önskelistan är för lång? Emporia presentkort förstås! Emporias presentkort är en uppskattad present. Låt mottagaren själv välja fritt bland våra anslutna butiker!

VI BYTER LEVERANTÖR AV PRESENTKORT! 

 • Från och med 1a april är det dessvärre inte möjligt att köpa presentkort eller lösa in digitala värdebevis på Emporia.
 • Det är fortfarande möjligt att köpa digitala värdebevis att ge bort, men de kan först lösas in när vår nya presentkortslöning är på plats.
 • Om du redan har ett fysiskt presentkort kan du använda det som vanligt i våra anslutna butiker
 • På grund av förseningar i leveranser som är utom vår kontroll kommer den nya lösningen vara på plats senast 30/6.

 

 

Ett tack, ett farväl eller bara för att dina anställda förtjänar det bästa! Varför inte ge bort Emporias uppskattade presentkort till anställda eller kunder?

 

Hur fungerar det?

 • Emporia presentkort är giltigt i två år från och med utfärdat datum
 • Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter
 • Ingen ångerrätt vid köp av presentkort
 • OBS! Våra presentkort går inte att använda online
 • Vid köp av varor med Emporias presentkort, är det respektive butiks returpolicy som gäller

 

Köp i presentkortsmaskin

Betala direkt med kort i en av våra maskiner. Presentkortsmaskinerna hittar du på plan 1 mellan Ica och Willys samt på plan 2 vid servicedisken. Bestäm själv vilken summa presentkortet ska vara på, från 100 kr till 2500kr á presentkort. Man kan köpa 1-10 presentkort per köp med ett maxbelopp på totalt 5 000 SEK. Enbart kortbetalning erbjuds i våra presentkortsmaskiner. 

 

Köp presentkort online

Nu kan du även köpa våra presentkort online! Värdebevisen skickas ut via mail till angiven e-mailadress eller direkt till den som ska erhålla värdebeviset. En avgift på 10 kr per köp tillkommer vid kortbetalning. Observera: Värdebeviset aktiveras först 72h efter genomfört köp. 

Som företag kan du välja faktura, då tillkommer en avgift på 75 kr. Värdebeviset aktiveras först när full betalning är erhållen, en bekräftelse på detta skickas till beställarens e-mailadress.

Mottagaren får ett värdebevis som är giltigt i 12 månader som lätt löses in mot ett presentkort på Emporia i en av våra presentkortsmaskiner. Presentkortet är giltigt 2 år från det datum värdebeviset löses in. Vid online köp är minimumbeloppet 300 kr/värdebevis och maxbeloppet 2500kr/värdebevis. För att köpa värdebevis klicka på symbolen köp presentkort.

Vid eventuella frågor gällande online köp kontakta supporten:

E-Post: Support@giftcardweb.se

Telefon: 035-19 02 40

Öppettider telefonsupport: Helgfri vardag 9-15

 

Gäller i butiker:   
Här kan du ladda ner en utskriftsvänlig lista på anslutna butiker >>

 

 

VI BYTER LEVERANTÖR AV PRESENTKORT! 

 • Från och med 1a april är det dessvärre inte möjligt att köpa presentkort eller lösa in digitala värdebevis på Emporia.
 • ...