Tillbaka
header -11

Vårens modetrender

Vårmodet är här! Vi frågade några av våra butiker vad de tror vårens största modetrender kommer att bli! 

 

 

 

J.Lindeberg 


Ett återkommande vårtema för oss är mycket jordnära paletter som beige, brunt och grönt i både dova och ljusa toner. Vi tror även att mer färgglada och utstickande kläder kommer att bli en stor trend till våren. Vår nya kollektion kommer innehålla bland annat en ny färg vi kallar “ketchup” samt lite mer statement-plagg med “stripes and blocks” tema. 

  

VOLT 

 
Den trendiga skandinaviska minimalismen kommer fortsätta växa i popularitet, samtidigt som den börjar mixa sig mer med sportiga plagg som rugbytröjor, half-zips och starkare färger. Något som vi tror kommer bli en storsäljare till våren är långärmade pikétröjor. De kan bäras både uppklätt, i form av en stilren merinopiké eller mer avslappnat med en rugbyinspirerad kontrastkrage! 

 

 

 

Gina Tricot 

 
Pastell- och regnbågsfärger! Vårens trender kommer bestå av färgsprakande plagg. Några plagg vi tror kommer ta stor plats i vårgarderoberna är ljus denim, stickade tröjor och korta toppar! 

 

 

 

ONLY 


Oversized och färgglatt tror vi kommer vara två av vårens största trender. Vi älskar stora statement-blazers i starka färger och spännande mönster. De går att bära både uppklätt med ett par matchande kostymbyxor, mer avslappnat med jeans eller till och med mjukisbyxor!