Tillbaka
skjortjacka_responsiv_1920_580

Trendiga skjortjackan

Om du bara ska satsa på en jacka i höst är det definitivt skjortjackan. Den passar perfekt just nu när det är varmt ibland och ruggigt ibland. Till de varmare dagarna räcker det med en t-shirt under, och när det närmar sig nollgradigt kör du lager på lager med din mysigaste tjocktröja. Skjortjackan är grymt all-round, helt enkelt! Vi har samlat 12 skjortjackor som du hittar i våra butiker. Alla priser är vägledande, lokala avvikelser kan förekomma.

 

Beige är bäst

Vill du satsa på en tidlös skjortjacka som håller säsong efter säsong är den här beigea jackan med avtagbart skärp det perfekta valet! Skärpet i midjan gör att du snabbt kan få en mer dressad look.

Bik Bok, 699 kronor

Trendlängd att räkna med

Trendigast i höst är tveklöst den långa skjortjackan. Carlings modell omfamnar dessutom den heta workwear-stilen. Win win, om du frågar oss.

Carlings, 1 299 kronor

Den lilla svarta

En svart skjortjacka är den perfekta basen i höstgarderoben. Den här i svart denim med rå kant nertill ger jackan en lite tuffare känsla och är perfekt för en denim-on-denim-outfit.

Gina Tricot, 499 kronor

 

Våga zebrarandigt

Djurmönstrat är på något sätt alltid rätt och i höst frossar vi gärna i zebrarandigt. Coolt stiliserat och snygg till det mesta.

Gina tricot, 499 kronor

Garanterat varm i ull

Ull som håller dig varm och en cool färg som lyfter varje outfit? I den här halvlånga skjortjackan från H&M får du båda två – jackpott!

H&M, 999 kronor

 

Klassiker med fluff

En fluffig teddy-skjortjacka som ger dig exakt rätt kombination av hög trendfaktor som möter klassiskt snitt. Dessutom så mysig att du aldrig kommer vilja ta av den.

Lindex, 499 kronor

Läcker i lack

Lack är definitivt tillbaka, men det behöver inte vara synonymt med Matrix-mode. Den här edgy jackan från Vila är coolt plastig och riktigt het ihop med höstens ljuva pasteller.

Vila, 799,95 kronor

Stick ut med färg!

Du behöver inte överge färgstarka plagg bara för att det är höst. Liva upp din outfit med den här knallröda skjortjackan i manchester från Zara.

Zara, 399 kronor

Skogshuggare i city

Storrutig skogshuggar-look? Yes please. Det här är en skjortjacka vi kommer att se mycket av i höst. Tummen upp för den sköna mintgröna färgen som får dig att poppa. 

Zara, 559 kronor

Slits i sidorna

Lång, rutig och med rejäla slitsar. Den här skjortjackan prickar full pott i trendpoäng.

KappAhl, 699 kronor.

Tidlös tweed

Tweed går aldrig ur tiden och den här skjortjackan är ett perfekt exempel på hur det klassiska mönstret anpassas in i 2020-talet. Schyssta detaljer som slitsar och fransig kant gör jackan det där lilla extra.

Gina tricot, 649 kronor