inredningaw20_responsiv_1920_580

Inred med höstens trender

Inred med höstens trender

Harmoniskt, organiskt och lugnt. Just nu är vi många som satsar på att boa in oss ordentligt och göra våra hem mysigare än någonsin. Vill du hitta inredningen som hjälper dig på vägen? Här är de senaste inredningsdetaljerna från våra butiker, som anammar en lugn färgskala och lånar former och material från naturen. Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma. Bild från Søstrene Grene.

 

Mysig flanell

Det är svårt att inte dras till grönt just nu. Det skapar ett behagligt lugn och speciellt i sovrummet. Stort plus för att det här fina påslakansettet är gjort i mysig flanell.

Hemtex, 399,99 kr

 

Mossgrön skönhet

Om ditt sovrum saknar en matta är den här ett säkert kort. Mjuk, mossgrön och otroligt lyxig.

Hemtex, 1 499 kr

 

Duk i blom

På hösten får blommorna flytta in, som i den här snygga duken i dova hösttoner. Duka fint till fest eller låt den pigga upp vardagen.

Indiska, 299 kr

Bestämd vas

Roliga detaljer som drar till sig blicken – we like! Den här gula vasen med bestämda händer i sidan blir ett kul inslag i inredningen i höst.

Lagerhaus, 250 kr

 

Piffig puff

Visst blir man lite småkär i den här bubbelgummiga puffen? Så snygg att placera vid soffan eller i ett omöblerat hörn.

Lagerhaus, 500 kr

Förvara snyggt

En smart allt-i-allo-vagn som kan agera såväl drinkvagn som bokhylla eller plats för dina krukväxter. För ingen har väl någonsin tackat nej till mer förvaring?

Clas Ohlsson, 399 kr

Lys upp

Det är en tråkig sanning att det börjar bli mörkare. Många lampor kan råda bot på mörkret och den här lilla godingen i trä placerar du fint i fönstret eller som en del av ett stilleben.

Clas Ohlsson, 99,90 kr

Ljuv sammet

Blått är flott och skapar skönt lugnt hemma. Addera mjuk sammet och du har höstens skönaste stol.

Søstrene Grene, 618 kr

Enkelt knep för tom yta

Har du ett rum eller en vägg som känns lite småtrist? En spegel piggar alltid upp. Den här med träram bidrar med skandinavisk minimalism när det är som bäst.

Søstrene Grene, 244 kr

 

Keramiska verk

Keramik och stengods står högt i kurs just nu. Den här spräckligt laserade krukan blir perfekt till palettblad.

Søstrene Grene, 49,60 kr

Frossa i ljus

Precis som alltid på hösten gäller det att höja mysfaktorn rejält. Vi gör det mer än gärna med de här snygga ljusstakarna som finns i många läckra färger.

Søstrene Grene, 41,60 kr

Statement-bord

Ett snyggt bord kan göra ett helt rum, eller hur? Det här runda med flätad skiva och rundade ben ger en behaglig känsla.

Søstrene Grene, 494 krBordslampans tid är nu

Den här gröna bordslampan med blommig skärm andas snyggt 90-tal. Defintivt en inredningsdetalj vi kommer se mycket av framöver.

Søstrene Grene, 238 kr