Tillbaka

Information Covid 19

27928 Fields INFO_Event_Description list slider_01_Large_1920x580px_360kb

Information Covid 19

Kära kunder,

Tiden vi nu går igenom är riktigt utmanande för många. Hälsan och säkerheten för er kunder och anställda är av högsta prioritet för oss på Emporia, och vi arbetar med att på bästa sätt ta hand om  de som arbetar och handlar på vårt shoppingcenter.

Emporia har öppet som vanligt men enskilda butiker kan vara stängda eller kan ha andra öppettider än köpcentrumet som en konsekvens av situationen vi är i. Vi beklagar detta och ber samtidigt om er förståelse.

Vår hemsida uppdateras med den senaste informationen. Utöver det delar vi även information på vår Facebooksida.

I dessa svåra tider uppmanar vi dig att göra vad som är nödvändigt för att ta vara på din hälsa för dig och dina nära och kära genom att följa lokala och nationella hälsomyndigheters rekommendationer: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

Om du har symtom eller har anledning att tro att du är smittad av Coronaviruset ber vi dig att inte besöka vårt köpcentrum för att förhindra smittspridningen.

Följande åtgärder har redan implementerats på vårt köpcentrum:

- Synlig information i hela centrum (handtvätt / hur man kan förebygger infektion etc.)

- Ökad frekvens av rengöringsrutiner, med fokus på desinfektion av riskområden (dörrhandtag, trapphandtag, skrivbord, toaletter, kranar, handfat etc.)

- Ökad ventilation i shoppingcentret för att öka nivån på frisk luft inomhus

Emporia har certifierats med Safeguard!
 
Detta innebär att vi har implementerat och följer strikta riktlinjer för hälsa, säkerhet och hygien på vårt center. 
 
Att skapa trygghet för våra besökare och personal är en av våra högsta prioriteringar. Detta har vi nu säkerställt tillsammans med Bureau Veritas, en oberoende inspektör, som har granskat och inspekterat att vi följer våra riktlinjer som stämmer överens med rekommendationer från folkhälsomyndigheten. 

Detta för att du ska känna dig trygg under ditt besök på Emporia.
 
Läs mer om Bureau Veritas >>

Vi uppmuntrar våra anställda och kunder att ta väl hand om varandra!