header

VÅRENS MODETRENDER 2023

Vi frågade några av våra butiker vad de tror vårens största modetrender kommer att bli - här är deras svar!

LINDEX


Cargobyxor kommer fortsätta vara populärt i vår. Matchande, färgglada set blir nog också stort. Lindex tror på bekväma, luftiga plagg - som till exempel linnetextilier. Naturnära färger och orange verkar vara det som blir trendigt under våren. Slutligen, styla dina outfits med maffiga slides som kompletterar hela looken.  
VILA


Linneplagg är en riktig klassiker för vårsäsongen och slår aldrig fel! En annan textil som Vila förutspår blir populärt är denim i alla dess former. Satsa på sammanhängande, färdiga set. När det kommer till färg blir det både mycket naturmaterial och vitt, men också mycket färg och främst pastell.  
NAME IT


Kläder för barn och ungdomar inspirerat av deras fantasi och fria sinnen är något som Name it satsar på. Butiken tror att det som blir trendigt i vår är mönster i härliga färger, exempelvis batik. Barnmodet kommer även fortsätta med roliga tryck och positiva budskap. 
BOSS STORE 


BOSS satsar på stilrena plagg med praktiska justeringar. Tiden spenderade i obekväma plagg är över. För säsongen har de konstruerat om den klassiska kostymen till reseuppsättningar med mer stretch, för dig som vill utstråla professionalitet utan att offra komfort. Plaggen är även skapade med lätt skötsel i åtanke, så du slipper stå med strykjärnet i högsta hugg dag ut och dag in. Vårens färger är jordnära och ljusa pasteller, men självklart också beiga linneplagg. Avsluta med ett par unika solglasögon för att lyfta hela looken.