strandlook_responsiv_1920_580

Styling till stranden

 

En bra strandlook ska vara lika skön som snygg och praktisk. Följ de här sex stegen så kommer din outfit att vara on point på stranden i sommar.

 

1. Luftig klänning eller skjorta

En luftig klänning är både snyggt och praktiskt för en dag på stranden, och du byter lätt om från dina blöta badkläder under den. Håll dig till ljusa färger som inte drar till sig värme i onödan – den helvita långklänningen är dessutom en av sommarens största trender.

 

Är du inte en klänningperson kan du istället satsa på en oversized skjorta, och även den får gärna vara i en ljus nyans. Kombinera den med ett par cykelbyxor eller jeansshorts för en komplett look som tar dig direkt från stranden till ett glas med vännerna.

 

 

Mango,699 kronor

 

2. Scarf till håret

Scarfen är perfekt på stranden av många anledningar. Dels är det ett riktigt snyggt sätt att få bort håret från ansiktet på, dels skyddar det håret från solens starka strålar, dels håller den upp håret om du vill bada utan att blöta ner håret. Vill du ha en snabb frisyr finns det dessutom oändligt med sätt att knyta en scarf i håret på. En räddare i nöden om du ska vidare efter strandhänget.

När du inte använder scarfen knyter du den bara runt handtaget till väskan som en extra detalj.

 

 

 

KappAhl, 79,90 kronor

 

 

3. Stråväskan

 

Stråväskan är lika inne på stranden som i stan, så det är verkligen ett bra läge att investera i en sådan. Ju större desto bättre är ledorden för stråväskan just nu, och i en stor väska får du plats med allt från handduk till spf och vattenflaska utan problem. Stråväskan matchar du allra bäst med den vita långklänningen.

 

H&M, 199 kronor

 

4. Naglar i fokus

Oavsett om du fixar dina egna naglar eller inte, så är välvårdade naglar en viktig del i din beachlook. En snygg manikyr och pedikyr gör att din look ser genomtänkt ut även om du bara har badkläder på dig – speciellt om du också matchar nagellacket med din bikini eller baddräkt. Är nagellack inte din grej? Ge naglarna kärlek genom att fila, skrubba och smörja in dem.

Och glöm inte tånaglarna! På sommaren syns de lika mycket som händerna så lägg lite tid på att ta hand om dem.

 

Kicks, 129 kronor

 

5. Öppna sandaler

När du nu lagt ner lite tid på att fixa och måla naglarna måste du självklart visa upp dem. Öppna sandaler är inte bara skönt när det är varmt ute, det r ju också riktigt snyggt. Ett par eleganta sandaler passar lika bra på stranden som inne i stan.

 

 

 

6.Smycken

 

Precis som manikyr är smycken ett enkelt sätt att dressa upp en i övrigt väldigt ledig strandstil. Därför kan du också köra all in med ringar, flera lager med halsband och ett par chunky örhängen utan att det blir för mycket. Vill du inte använda dina smycken i vattnet tar du bara med dig en liten påse att ha dem i medan du badar.

 

 

Guldfynd, 89,90 kronor

 

 

Du vet väl att många av våra butiker utökat sin service så att du kan handla så säkert som möjligt? Läs mer här