header

Alla hjärtans dag-tips

Vi hjälper dig välja romantiska gåvor!

Har du svårt att komma på vad du ska ge ditt hjärta i Alla hjärtans dags-present? Vi hjälper dig att välja romantiska gåvor som otvivelaktigt kommer bevisa din kärlek.

GULDFYND

“Diamonds are a girl's best friend” - men vem gillar inte det som glänser? På Guldfynd hittar du eleganta smycken för alla tillfällen. Smycken i guld och silver smickrar och lyfter bärarens skönhet till nya höjder. I sortimentet finner du både det klassiskt tidlösa, det unika och det personliga. Finn det speciella som representerar just din kärlek.   
PS. Guldfynd är Sveriges ledande smyckesföretag med omtalade vigsel- och förlovningsringar. Ifall det har blivit dags att ta det stora steget…  

HUNKEMÖLLER

Uppvakta din älskling med lyxiga underkläder i högsta kvalitét. Designen är elegant och romantisk, klassisk men nyskapande. Hunkemöller har även ett brett sortiment med nattkläder - både bekväma och sensuella. Eller varför inte köpa en fin Galentines present till din vän?

KICKS

Investera i en ny doft till kärleken. Få hjälp av personalen på Kicks att välja mellan deras breda sortiment av doftnoter. Muskigt, blommigt, kryddigt, citrus… Vilka dofter passar din kärlek? Berätta gärna om deras personlighet så att personalen kan koppla en doft till vad som gör just din älskade speciell. 
PS. Det finns parfymer som är skapade för att komplementera varandra i en vacker doftsymfoni. En till dig och en till din bättre hälft?

AKADEMIBOKHANDELN

Chans till romans? Till läslusen som inte bara vill leva romansen, utan vill läsa om den också! Be Akademibokhandelns personal om deras hetaste roman-tips. Det passar kanske bättre med en hårresande deckare som inte går att lägga ifrån sig? I vilket fall som får du hjälp att hitta rätt bok till rätt person.

CALVIN KLEIN

Bekväma och trendiga designer-underkläder för alla. Moderna, sportiga och neutrala kreationer som passar alla tillfällen och kroppstyper. Passar den maskulina, androgyna och feminina.

RITUALS

Lyxig hudvård med väldoftande aromer som förvandlar badrummet till ett spa. Fyll badkaret med badskum och rosblad för att skämma bort din bättre hälft med ett exklusivt gåvoset. Skapa er egen ritual tillsammans.