header

Tips på studentpresenter

Alla våra bästa tips på populära presenter

Snart är det dags för studenten och det är alltid lika svårt att komma på vad man ska ge. Oroa dig inte, vi har samlat alla våra bästa tips på populära presenter som vi tror kommer passa de flesta!

Vaser

En fin vas är något som behövs i alla hem! Illums bolighus har allt från stilrena klassiker till unika vaser för det vågade hemmet - så du kommer helt säkert hitta något som passar till just den person du köper till.

Smycken

Smycken är en klassisk studentpresent och det är enkelt att hitta något för alla. Kanske något mer personligt som påminner om ett fint minne? Eller något stilrent som passar till allt? Oavsett vad du letar efter hittar du det hos Glensia!

Bestickset

Fina bestick är något man sällan investerar i själv - därför uppskattas det alltid lite extra som present! Hos vår nyöppnade butik GRANIT hittar ni ett superfint bestickset i rostfritt stål som kommer att hålla till många av livets middagsbjudningar!

Inredning

Ska du på student hos en riktig inredningsfantast? Då är Designtorget butiken för dig. Här finns allt från designklassiker som “The Knot”-kudden till verk av mindre etablerade formgivare. 

Presentkort på Emporia

Ibland är det bäst att få välja själv! Ett presentkort på Emporia gör även den person som är svårast att shoppa till glad! Presentkortsmaskiner hittar du antingen på plan 1 mellan Ica och Willys eller på plan 2 vid Servicedisken - ladda med valfritt belopp.