header-1

SPORTLOV MED BLUE TOMATO

Sportlovet är äntligen här och vi rustar upp mot kylan tillsammans med Blue Tomato! Är du förberedd inför veckans aktiviteter?

Äntligen är det sportlov! Den efterlängtade veckan är igång. Låt Blue Tomato inspirera dig med sitt sortiment och hjälpa till att skapa en minnesvärd vecka för hela familjen. Blue Tomato vill att alla kunder skall få leva ut sina passioner. Butiken och personalen visar vägen mot kraftfulla upplevelser genom att leverera produkter i högklassig kvalité som håller många säsonger. Personalen på Blue Tomato är kunniga och passionerade. Butikens team hjälper dig med alla dina frågor och butiken erbjuder snowboard, freeski, skateboard, streetwear, surf och allt du behöver därtill. Kombinationen av personal med äventyrsintresse och med en längtan efter det extraordinära, samt butikens utbud leder till att du alltid lämnar butiken nöjd och förberedd.
Packat upp skidutrustningen och upptäckt att skidglasögonen inte längre passar? Har barnen växt ur sina pjäxor? Ta ett djupt andetag. Under sportlovsveckan håller Blue Tomato öppet som vanligt så att du kan uppgradera utrustningen till förmånliga priser. Personalen hjälper dig att rädda sportlovet och lyfta hela familjens skidsemester till nya höjder.Snowboards

Blue Tomato har ett brett sortiment med snowboards så att du kan välja den som passar dig bäst. Spegla din personlighet med en färgstark design. Brädorna är unika och kommer garanterat få dig att sticka ut i backen - och kanske bli en populär snackis på afterskin?


Skidglasögon

Skydda ögonen med skidglasögon i toppkvalité när du glider ner för backen. Det är viktigt att kunna se vart man åker för att kunna bli den bästa åkaren!


Hjälmar

Säkerheten är viktig i backen, så att du kan slappna av och fokusera på dina tricks. Men säkerhet behöver inte vara tråkigt - välj en hjälm i din favoritfärg eller matcha med jackan!


Jackor

Håll dig varm och torr i backen så att du har energin till att hålla igång hela dagen och få ut mer av äventyret. Blue Tomato har ett brett sortiment för både den som gillar att vara den färgstarka filuren som sticker ut, eller den som gillar mer neutrala färger för att smälta in i miljön. 


Hittar du inte det du behöver? 

Personalen hjälper dig att kostnadsfritt beställa produkter eller storlekar från sortimentet som inte finns i butik. Beställningen kommer till Blue Tomato inom fyra till fem dagar. Sedan får du prova produkten i lugn och ro innan du bestämmer dig för om produkten ska få följa med hem.