header

SOMMARAKTIVITETER MED XXL

Svårt att komma på roliga saker att göra i sommar? Inspireras av saker att göra tillsammans på XXL

SPORT

 
Har du alltid tänkt att du vill prova på en ny sport men aldrig kommit igång? Om man ska hemestra är det bästa tillfället att utvidga sina vyer. Här följer några exempel på saker ni skulle kunna hitta på:  Roller skates är ett enkelt och roligt sätt att ta sig fram i staden, det går fort och dessutom finns det tricks man kan lära sig. Eller varför inte ta med dem till skateparken och lära sig hopp? Tennis är en klassisk sport av en anledning. Alla kan lära sig, och dessutom är det något som är roligt att lära sig att spela tillsammans.  

Basket kan man spela nästan var som helst och en basketboll är ett bra alternativ för den som inte är villig att investera så mycket i. Enkelt och roligt att lära sig, dessutom kan alla kompisar vara med och spela. 

Om du gillar att upptäcka, kan det vara dags att uppgradera sin cykel. XXL har ett brett sortiment av cyklar för alla olika ändamål, just denna är en mountainbike som är anpassad för tuffare terränger.  

VANDRING

Något annat roligt man kan göra på semestern är att sticka ut och vandra. Man kan antingen åka till ett annat land eller hålla sig inom Sverige, det är upp till var och en. Det viktiga är att man har äventyrslusten och nyfiken på att upptäcka något nytt.  
Bra vandringskängor är en förutsättning för att man ska orka gå långt utan att få ont i fötterna. Spana in dem som är bäst för just dig, och glöm inte att gå in dem innan din resa.  

 


För den som planerar ett lite längre äventyr är det viktigt att ha med sig ett triangakök så att man kan värma upp sin proviant. Eller få i sig en god kopp kaffe för att hålla energin uppe hela dagen.  Det är också viktigt att kunna packa med sig allt man behöver. XXL har ett brett sortiment av ryggsäckar så att du kan hitta det perfekta formatet och storleken. 

  

När man är ute och vandrar kan man också hitta på andra roliga aktiviteter. Kanske är du en sådan som gillar lite adrenalin och höjder? Då finns det utrustning för att även se till att göra det säkert. Ett av dessa exempel är en klättringshjälm för att skydda huvudet.