Shoppa säkert

Missa inte vår utökade service under pandemin! Handla hemifrån med personlig service från experterna i våra butiker. Ring, maila eller DM:a så hjälper personalen dig att hitta en lösning som passar just dig.

Håll också utkik på Emporias Facebooksida där vi då och då kör så kallad ”live shopping” med fina erbjudanden och precis samma service som om du varit på plats.

Apoteket Hjärtat

På Apoteket Hjärtat hittar du både dina mediciner och hälso- och skönhetsprodukter. Kanske behöver du uppdatera sitt spf-utbud nu när våren och sommaren är på ingång? Utöver att du såklart kan köpa både din handsprit och dina munskydd här, har Apoteket Hjärtat också 
börjat fokusera mer på expressutlämning. Det innebär att du kan lägga en beställning online och sen hämta en färdigpackad påse inom två timmar vid kassan.
–  På så sätt kan vi minska antalet kunder och patienter inne på apoteket, och erbjuder samtidigt snabbare ärendehantering för de som önskar det, hälsar Zaed Alhashimi, apotekschef.

Glensia
Låt dig inspireras av de allra senaste inom smycken och accessoarer! I Glensias rymliga butik är det lätt att hålla avstånd och den kunniga personalen kan guida dig rätt i det stora sortimentet. Du vet väl att du kan boka tid för rådgivning även hemma? Ring butiken eller kontakta dem via hemsidan för att boka en tid. Du kan också handla online på Glensias hemsida och hämta upp direkt – deras digitala kölappssystem gör det möjligt att vänta på säkert avstånd utanför butiken.

Søstrene Grene

Sugen på att uppdatera hemma? På Søstrene Grene hittar du jordnära inredning och snygga DIY-projekt. Det är svårt att lämna deras butik oinspirerad. I år har de även öppnat sin webbshop i Sverige för att ge dig möjligheten att välja både när och hur du vill handla.

Läs mer om hur butikerna på Emporia utökat sin service så att du kan shoppa så säkert som möjligt.