banner-1
Skönhet & Hälsa

Rapide Brow & Lash Bar

29 mars, 2023
Alla Rapides produkter är inspirerade av Brow Artists och framtagna ur passion och kunskap för hantverket. Sortimentet är helt veganskt och cruelty-free. Alla behandlingar kompletteras med en avslappnande doftritual som lyfter hela upplevelsen. Rapide tar även emot kunder på drop-in, så tveka inte att komma in om du har vägarna förbi.

BRYN

BRYN

Inom bryn erbjuder salongen flera olika paket med olika innehåll. Classic innehåller trådning, formning, återfuktning och styling. Luxe är densamma men det ingår även brynfärgning, och i paketet Fabulous tillkommer även fransfärgning. Även Brow Lift, som utöver dessa paket även har en permanentbehandling som lyfter och formar dina bryn. Den sistnämnde avslutas även med en keratin- & proteinbehandling som stärker och återfuktar stråna. Leave-in treatment kan även bokas för sig själv, och detsamma gäller brynfärgning. För den modige finns även nyheten Lightening - blekta ögonbryn förutspås bli en stor trend 2023. 

FRANSAR

FRANSAR

Rapide utför flertalet behandlingar inom fransar. Prova på populära Lash Lift, som böjer fransarna rakt upp i en L-form. Om du är ute efter ett mer naturligt resultat, prova systerbehandlingen Lash Curl som böjer fransarna i en C-form. Lash Tint är en fransfärgning för dig som vill framhäva dina naturliga fransar. Inom fransförlängning kan du boka allt från påfyllning till helt nytt set, och välja nivå av dramatik från singelfransar till volymfransar i konsultation med din stylist. Salongen har även en nyhet som kallas Leave-in treatment, en keratin- & proteininpackning som stärker, återfuktar och ökar volymen på fransar. 

TRÅDNING

TRÅDNING

Rapide erbjuder trådning från 5-45 minuter, utifrån dina önskemål och behov. Du kan tråda allt från området mellan ögonbrynen till hela ansiktet. 

PRENUMERATION & PRODUKTER

PRENUMERATION & PRODUKTER

Du vet väl om att du kan prenumerera på Brow Tint Refills? På så sätt kan du hålla resultatet mellan dina besök och behandlingar. Rapide säljer även fantastiska sminkprodukter för ögonbryn och fransar för dig som önskar framhäva dina resultat efter behandlingen.