Tillbaka
header 1920x580

Vad är ditt nyårslöfte?

Nu är det nya året här, på Emporia kan du hitta allt för att införliva dina nyårslöften! 

 


Motion och träning 


Motion och rörelse främjar välmåendet, såväl styrketräning på gymmet som vardagsmotion. Oavsett vad ditt mål är kan du hitta den utrustning du behöver på Emporias sportbutiker. Stadium, Team Sportia, Intersport och XXL har allt du behöver till träning på dina villkor. För dig som vill sätta igång med gymträning finns det även ett Nordic Wellness gym i huset.  

 

 

Bli mer organiserad 


Är ditt nyårslöfte att bli mer organiserad? Organisera i ditt kök med förvaringslådor för kylskåp och skafferi från Clas Ohlsson eller strukturera upp ditt skolarbete/ jobb med kontorstillbehör från Lagerhaus.  

 

Läsa mer böcker  

 
Akademibokhandeln är perfekt för den som vill läsa mer under det nya året. Med mängder av pocketböcker att välja på kan du läsa dig igenom året med en ny bok varje månad.  

 

 

Besök optikern 


Starta året med ett besök hos optikern för att komma till rätta med ditt synfel. Du hittar glasögon och solglasögon för alla tillfällen hos Synsam, Synoptik, Smart Eyes, Specsavers och iEye. Hos iEye kan du även utföra en gratis synundersökning. 

 Välmående 

 
Är ditt nyårslöfte att ta hand om dig själv och ditt välmående? Vänd kroppsvården från ett nödvändigt ont till en stund av avslappning och mindfulness med härliga produkter från Rituals, The Body Shop och Yves Rocher m.m.