Morsdag_header

Mors dag 2024 - våra bästa tips

Snart är det Mors dag!

Låt oss hjälpa dig skämma bort och visa din uppskattning till mammorna i ditt liv på deras speciella dag. Hos oss hittar du garanterat den perfekta gåvan!

 

ALBREKTS GULD

 Albrekts guld

Vill du ge bort något lyxigare i år? Hos Albrekts Guld hittar du ett brett utbud av vackra smycken som är perfekta för att hylla de speciella mammorna i ditt liv. Från eleganta halsband till gnistrande ringar och vackra armband, deras sortiment har något för alla stilar och personligheter. 

LINDT

Lindt

Vad passar bättre än en bit njutning från Lindt? Lindts choklad är inte bara en delikatess utan även en gest av kärlek och uppskattning. Oavsett om favoriten är mjölkchoklad, mörk eller något mittemellan, har de ett brett utbud av smaker att välja mellan. För en extra touch, välj en av de vackra presentförpackningarna som är lika vackra att titta på som innehållet är gott att äta.

LYKO

Lyko

Hos Lyko hittar du allt från hudvård och hårvård till smink och doft, perfekt för att skapa en personligt anpassad presentkorg. Varför inte överraska med en lyxig hudvårdsrutin som hjälper till med avkoppling och vårda sin hud på samma gång? Eller kanske föredras nya sminkprodukter? Från kända varumärken till spännande nya produkter, finns något för varje smak och budget. 

NORMAL

Normal

På Normal kan man hitta de perfekta produkterna för ett omtänksamt och personligt care package. Normal erbjuder allt du behöver för att skapa en unik present som smälter hjärtan, allt från avslappnande spabehandlingar med badbomber och ansiktsmasker till en mysig filmkväll med snacks och te. Kom ihåg att det inte handlar om värdet på presenterna, utan om tanken och omsorgen bakom dem!

BLOMOBOX

Blomobox

Blommor har länge varit ett symboliskt uttryck för kärlek och uppskattning, det har även länge varit en klassisk morsdagspresent som alltid uppskattas! På Blomobox hittar du blombuketter som är noggrant utvalda av personalen, eller så kan du själv kombinera för att göra buketten mer personlig. Det finns även blomboxar man kan sätta buketterna i för att göra det extra speciellt och snyggt! 

På Blomobox finner du även evighetsrosor som fortsätter att vara väldigt populärt. Rosorna håller sig mycket längre än vanliga blommor, och kan njutas av längre.