Gåvor till mor

I Sverige firar vi alltid Mors dag den sista söndagen i maj, i andra länder som t.ex. Norge firar de Mors dag den andra söndagen i februari. Anledningen till att vi firar Mors dag senare på året i Sverige sägs bero på att det är större chans för oss att kunna gå ut och plocka blommor till våra fina mammor! 

 

Mammor förtjänar att uppvaktas varje dag. På Mors dag ser vi däremot till att de uppvaktas lite extra, vi har därför listat fyra perfekta presenter att ge till din älskade mor! 

 Blommor 

 

Även om vi firar Mors dag i maj kan vädret vara lite opålitligt ibland. Om vädret inte tillåter att ge er ut på blomjakt, har vi ett stort utbud hos våra fantastiska florister på Emporia! Ni kan med stor sannolikhet hitta mors favoritblomma hos Jenny Strandh eller Blomobox! 

 Dofter och skönhetsprodukter 

 

Beauty by Boozt är den perfekta Mors dag-butiken! Här finns allt från somriga dofter, lyxiga skönhetsprodukter och hårprodukter i mängder. Fråga deras trevliga personal om tips och råd för att göra just din Mors dag fantastisk! 

 Säkra kort 

 

Har du svårt att bestämma dig vad du ska ge bort till mor? Bönor & Blad har lyxiga gåvor i form av tryffelaskar, te, kaffe och lakrits! Ta reda på mamsens favorit eller skäm bort henne med en av varje! 

 Kvalitetstid 

 

Skäm bort dig själv och din mor med ett besök hos vår nyöppnade hårsalong - Nikita Hair! Nikita är nordens största frisörkedja och slog upp portarna hos oss förra månaden. Välj själv hur mycket du vill skämma bort mamsen - klippning, färgning av fransar, extensions, färg och form av bryn, mixa hur ni vill!