Kaffets dag

Sverige är ett av de mest kaffedrickande länderna i världen, vi konsumerar ca 7,6 kg kaffe per person och år! Idag är det kaffets dag och hos oss på Emporia hittar ni allt från lyxiga espressomaskiner till spännande blandningar att ge bort i present! Läs vidare för att inspireras av våra butiker! 

 

 

Hemmabryggaren 

 


 

I Nespresso Boutique kan ni smaka er igenom deras sortiment av 24 olika kaffesorter för att hitta just er favorit! Här kan ni också utforska deras breda sortiment av kaffemaskiner i olika prisklasser. Deras butik har även stor fokus på hållbara lösningar, bänkarna i butiken är gjorda av återvunnen kaffesump och de har en återvinningsstation där ni kan lämna in era använda kapslar! 

 

Kaffe på språng 
  

Har du redan en hel barista-anläggning hemma men älskar att dricka gott kaffe på språng? På Emporia har vi massor av trevliga caféer som t.ex. La Galette, Espresso House och Konditori Katarina. Här hittar ni alla era favoriter som Espresso, Americano, Flat White och vanligt bryggkaffe! Det bästa med att dricka kaffe på café är ju såklart också att köpa sig något sött och gott… 

 

Kaffe som present 
 

Känner du en riktig kaffeentusiast? Då är Kaffets dag det perfekta tillfället att skämma bort den personen med riktigt goda kaffesorter från Bönor o Blad! De har massor av spännande blends, bönor och smaksatt kaffe om du känner dig extra äventyrlig!