Tillbaka
header julpyssel

Julpyssel för hela familjen

Vad är julen utan julpyssel? Känslan av samhörigheten när hela familjen bakar pepparkakor tillsammans och doften av nejlikor i köket, det är oslagbart!

 

 

 

 


Gör din egen julkrans

På Panduro hittar du redskap och material som krävs för julens alla pyssel. Till exempel allt som behövs för att göra en egen riktigt fin julkrans. För en enkel men vacker julkrans behöver du följande material och allt hittar ni  Panduro:

 

-    Halmkrans

-    Grön blomstertråd

-    Kransband

-    Grön mossa

-    Frostade röda bär

-    Valfria dekorationer

 

Fäst mossa på halmkransen med hjälp av blomstertråd och pynta med bär och andra dekorationer. Knyt sedan ett stort kransband till upphängning och du har en riktigt julig krans att hänga på dörren. 

 

 

 


Pimpajulklappspappret

Gör ett personligt presentpapper i jul med ett eget mönster. Köp ett enfärgat neutralt inslagningspapper, akrylfärg (SøstreneGrene 24,66 kr), skumgummisvamp (SøstreneGrene 7,24 kr) och schablon med juliga motiv (Panduro 69,90 kr). Använd schablonen och skumgummisvampen för att stämpla ett mönster i valfri färg på ditt papper. Ett tips är att snabbtorka färgen med en hårfön för att undvika klet och kladd. 

 

 

 

 

Måla festliga julgranskulor

Måla julgranskulor i favoritfärgen eller låt barnen dekorera sina egna. Färg som går att måla på glas samt julgranskulor i klart glas hittar du i 6 pack hos Panduro för 89,90kr. Måla glaskulorna med färg eller ta bort hänget och fyll kulorna med roliga pysselmaterial som till exempel paljetter och pompoms

 

 

 


Personlig julkalender

Gör en egen personlig julkalender av godispåsar att skämma bort någon med i jul. Köp 24st små godispåsar (30 kr för 10st på Lagerhaus) och skriv nummer från 1 – 24 på. Fyll påsarna med valfria små presenter och häng upp med hjälp av klädnypor på en lina eller Lagerhaus organiseringsnät (200kr).