38211 Emporia Christmas 12 23 Large Website Desktop 1920x580px_2

JULKLAPPSTIPS

Har du svårt att komma på vad du ska ge i julklapp? Vi har samlat några av våra bästa julklappstips till er!

SmyckenPilgrim är ett av våra senaste tillskott till huset. Den danska smyckeskedjan är den perfekta butiken för att handla skimrande julklappar till dina nära och kära! På bilden ser ni deras fina återvunna kristallörhängen och halsband från serien “BEAT”.Årets julklapp
Vi lever i en tid där digitala skärmar ofta dominerar våra liv, därför utsågs årets julklapp till sällskapsspelet! Hos akademibokhandeln hittar ni mängder av sällskapsspel, både klassiker som “När då då? men även moderna spel som “Hitster”.

SolstickanEtt verktyg för säkerhet, i varje vrå. Att släcka med kraft, när lågorna fått gå. Vi pratar såklart om Solstickans brandsläckare och brandfiltar. De är inte bara livsviktiga att ha hemma men är även väldigt stilrena och snygga! Solstickans produkter hittar ni på Designtorget.

Varma handskarBygga snögubbe? Äventyr i pulkabacken? Åka skidor? En gemensam nämnare för nästan alla vinteraktiviteter är att man alltid behöver ett par ordentliga handskar. På Team Sportia hittar ni Gore-Texhandskar som garanterat kommer hålla fingrarna varma och torra!


Festliga kläderLetar du efter en julklapp till en riktig fashionista? Look no further. Hos MQ hittar du festliga plagg som passar perfekt till julfirandet eller nyårsafton!


GrönsaksskärareKänner du någon som är trött på att gråta varje gång de hackar lök? Hos Tefal finns en smart grönsaksskärare som underlättar matlagningen enormt. Det är bara att fylla behållaren med dina favoritgrönsaker och dra i handtaget!


PresentkortVad ger man till någon som har allt eller när önskelistan är för lång? Emporias presentkort förstås! Emporias presentkort är en uppskattad present. Låt mottagaren själv välja fritt bland våra anslutna butiker!