banner-1

ILLUMS BOLIGHUS JULBUTIK

Illums julbutik är äntligen tillbaka! Vi har samlat lite inspiration från butiken som passar alla typer av hem och julfirare.

NostalgikernKlassiskt julpynt är som en nostalgisk återblick till traditioner som värmer hjärtat under julhelgen. Röda julkulor, gröna granar och guldiga detaljer skapar en varm palett som för tankarna tillbaka till barndomens magiska julfiranden.

MinimalistenÄr du en av julpyntarna som föredrar stilrent pynt mer än det traditionella? Vitt och guldigt julpynt adderar en tidlös elegans till våra hem under julhelgen. Den frostiga skönheten av vitt möter den lyxiga glansen av guld, det skapar en harmonisk kombination som genomsyrar varje hörn med en känsla av sofistikerad festlighet!

BarnenIngenting får barnens ögon att glittra så mycket som ankomsten av julstrumpor och adventskalendrar. Varje dag fram till jul blir en spännande nedräkning till den stora dagen, då adventskalendern avslöjar små glädjepaket och hemligheter bakom varje lucka!

GlöggfantastenVi omfamnar inte bara julen med vårt pynt utan också från de ljuvliga dryckerna som värmer själen. En kopp rykande varm glögg, kryddad med kanel och nejlika, sätter tonen för en traditionell och festlig stämning. Det smakar såklart bäst i en extra fin julkopp!