Tillbaka
hostensskor_ny_responsiv_1920_580

12 skor som ringar in höstens trender – från klassiska sneakers till punkiga boots

Om vi ska tro modeexperterna ska du satsa på klassiska sneakers, grova kängor, stövletter med spetsig tå och punkiga detaljer som nitar och kedjor i höst. Well, det låter ju mer än schyst. Här är 12 skor från våra butiker som anammar höstens trender. Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma.


En sko för vardagen
Gants sneakermodell Niceville ÄR den perfekta vardagsskon. Den är chunky utan att vara för chunky, färgerna är perfekt hösttonade och det spelar ingen roll om du bär den till kostym eller jeans – den är lika snygga oavsett.
Bergqvist skor, 1 499 kr


90-tals-snygga stövlar
En del goth och en del Spice Girls. Oavsett åt vilket håll du drar åt är de här coola veganstövlarna från Johhny Bulls en grym attitydboost i garderoben.
Scorett, 1 600 kr


Grejen med platå
Det är bara att konstatera, platåsula är fortfarande grejen! De här snygga platåkängorna från K. Cobler utgör en bra kontrast till en garderob fylld med klänningar.
Scorett, 1 300 kr


Stöveln som har ”det”
En liten modefågel viskade precis i ditt öra att stövlar med nerhasat skaft – som dessa – är superinne just nu. K. Coblers variant i grå mocka är ett lyxigt alternativ som höjer modegraden rejält i höst.
Scorett, 1 200 kr


Sassy, classy sneaker
Handen upp om du älskar leopardmönster! Tänkte väl det. De här godbitarna är snyggt sportiga och definitivt vrålsköna.
Skechers, 1 499 kr


Satsa fullt på klassiker
Sneakers är alltid rätt. Och i höst längtar vi efter klassiker, som ett par Converse All Star i vinrött, till exempel.
Stadium, 749 kr


Slip into something more cool
Glöm inte att spana in Zaras skoutbud nästa gång du är där. De har ofta edgy skor till ett riktigt bra pris – som de här röda slip in-skorna med extra allt-detaljer. Yummy!
Zara, 599 kr


Snackisen är tillbaka
Den här skomodellen blev något av en snackis redan förra året och trendiga influencers matchar den vågat med sommarens blommiga klänningar. Hur gör du?
Zara, 1 495 kr

En klassiker med twist

En höstklassiker är boots i chelsea-modell. Den modemedvetna väljer ett par med en twist, som de här från Vagabond. Platåsulan och det lite högre skaftet blir snyggt till höstens klänningar och croppade jeans.
We put feet first, 1 399 kr


Street wear möter ökenkänga
Ökenkänga på steroider! Den grova platåsulan är fortfarande en trenddetalj att spana efter och vi fastnar speciellt för de här grova, sandfärgade kängorna från Duffy.
We put feet first, 699 kr


Spetsa till det
En skotrend som pekas ut av experterna är den spetsiga tån. Och vad är då bättre än att kombinera den spetsiga tån med ett glammigt mönster, som detta röda ormskinn från Vagabond?
We put feet first, 1 299 kr

Vardagssko med snyggt detaljarbete
Loafers! Snygga till så mycket och dessutom riktigt bekväma. De här från Tamara lånar från höstens många punkinfluenser med sina diskreta nitdetaljer.
We put feet first, 699 kr