Frisörens dag

Det kanske inte är så många som hade koll på att den 19 juni är Frisörens dag! Hair Magazine lanserade Frisörens dag för att hylla alla hårt arbetande frisörer i hela Norden. Förutom att vara kreativa och göra oss fina i håret agerar frisörer även professionella samtalscoacher, vilket kan vara anledningen till att många knyter ett starkt band till sin frisör.

De ser alltid till att kunden lämnar stolen med ett vackert hår och ett stort leende på läpparna, därför vill vi tillägna denna dagen till att lyfta några av våra fantastiska frisörer i huset! Vi frågade även dem vad de tyckte det bästa med sitt yrke var!


Sandra, Nikita Hair

Det bästa med att vara frisör är att jag får vara kreativ samtidigt som jag träffar massor av nya härliga människor varje dag!Jessica, Vacker

Jag älskar att göra kunderna fina i håret och se att de blir nöjda med resultatet!

Jinna, Rinse

Jag brinner för allt inom branschen. Det är spännande att arbeta med färg, klippning och styling för att sedan se det slutgiltiga resultatet!
Asra & Edina, Cutters

Vi älskar att träffa olika typer av människor varje dag och sprida vår kreativitet och glädje på bästa sätt! Det känns bra att erbjuda kunderna högkvalitativa klippningar!