Tillbaka
header sommarbild

En sommarförmiddag på Emporia

När det är varmt och kvavt ute kan det vara skönt att hålla sig inne under dagens varmaste timmar. Vi har skrivit en liten mini-guide på hur du kan spendera en rolig och svalkande förmiddag hos oss på Emporia! 


Frukost 

 

Börja dagen med en svalkande och mättande frukost hos Espresso House! Testa deras nya koncept “Espresso House Draft” - iskallt kaffe och te på tap, deras baristor kan servera din dryck på ett ögonblick! Finns i fyra individuella tappar: Signature Cold Brew, Krämig Espresso, Iste Hibiscus och Iste Mango. Varva drycken med deras smarriga scones för en perfekt start på dagen! 
 
 

Shopping 

 

Mellan frukost och lunch är det perfekt läge för shopping! Våra butiker är fyllda med sommarerbjudanden- och aktiviteter. Varför inte investera i en ny hobby? Team Sportia har ett brett utbud av rullskridskor och skateboards! 

 

Lunch 

 

När det kommer till sommarlunch finns det väl ingenting som kan slå en fräsch och krämig pasta? La Pasta Veloce är vårt senaste tillskott i Umami District, här hittar du italienska klassiker som Pasta Pesto, Bolognese, Pomodoro och mycket mer! 


 
Svalkande efterrätt 

 

På sommaren är det lätt att bli trött när man går runt för mycket, då är det ju helt perfekt att La Pasta Veloce även serverar italiensk gelato! Ett svalkande avslut innan ni ger er ut i sommarvärmen!