DITUR_Nyhetsartikel_Hemsidan

VI VÄLKOMNAR DITUR TILL EMPORIA

STOR ÖPPNINGSFEST 5-7 JANUARI

Ditur kommer till Emporia!

Stor nyhet! Skandinaviens största klockförhandlare Ditur öppnar sin första butik i Sverige, belägen i Emporia, Malmö. Ditur är stolta över att introducera deras omfattande sortiment av kvalitetsklockor till de bästa priserna.
Stor öppningsfest 5-7 januari


Sätt ett stort kryss i din kalender för den 5-7 januari! Ditur firar sin ankomst till Emporia med en spektakulär öppningsfest som du inte vill missa. Ta del av våra exklusiva erbjudanden med minst 15% rabatt på hela vårt sortiment, inklusive märken som Seiko, Tissot, Certina, Gant, Casio, Michael Kors och många andra. Dessutom kan du förvänta dig köerbjudanden, goodiebags och gott om snacks och dryck. Det är en unik möjlighet att börja det nya året med att uppgradera din stil med en elegant klocka!

Varför handla hos Ditur?

Diturs resa började 2014 när tvillingbröderna Mikkel och Kasper Dissing satte sig målet att revolutionera klockmarknaden. Filosofin har alltid varit att erbjuda lyxiga klockor till priser som alla har råd med. Denna strävan efter att kombinera kvalitet och design på ett överkomligt sätt har förvandlat Ditur till en av de främsta klockförhandlarna i Skandinavien. Som auktoriserad återförsäljare på att varumärken garanteras äktheten av varje produkt i sortimentet. När du handlar kan du därför alltid räkna med äkta varor och en service i toppklass. Prisgaranti, 99 dagars full returrätt och engagerad service gör Ditur till det självklara valet för ditt nästa klockköp.

Besök Ditur i Emporia och upptäck varför vi är mer än bara en klockbutik!

För mer information, besök Ditur.se eller kontakta oss direkt. Du hittar oss på plan 2 vid gröna trappan.

Vi ses på öppningsfesten!