Header_advenspynt_2

ADVENTSPYNTA MED OSS!

25 November, 2022
Första advent är här och det börjar bli hög tid att höja mysfaktorn hemma om ni inte redan har gjort det! Hos oss på Emporia kan ni hitta mängder av inspiration till adventsmyset. Här kommer några av våra favoriter! 

HEMTEX

HEMTEX

Efter allt adventsmys med nära och kära kan det vara skönt att vila lite i en nybäddad säng! På Hemtex finns det mängder av juliga sängkläder och filtar att krypa ner under! 
Hemtex Emporia

Illum Pop Up

Illum Pop Up

Letar du efter inredningsdetaljer av hög kvalitet och stilren design? Passa då på att besöka Illums Pop-Up butik på plan 3 vid gröna trappan. Här hittar ni allt från mysiga tomtar till fina adventsstjärnor!
Illum Pop Up Emporia

Myrorna

Myrorna

Myrorna har fullt med advent- och julinspiration i sin butik. Är du en person som gillar att ge nytt liv till gamla föremål? Då är detta butiken du borde gå och fynda i till advent! 
Myrorna Emporia

Gör din egen adventskalender

Gör din egen adventskalender

Är du trött på alla engångs-adventskalendrar som slängs efter sista luckan har öppnats på julafton? Hos Lagerhaus hittar ni en modern och färgglad adventskalender som ni fyller själva med saker du vet att dina nära och kära tycker om. Perfekt att återanvända jul efter jul. Det blir både mer personligt och hållbart!  
Lagerhaus Emporia