Tillbaka
29355 EMP Food Festival_Description list slider 1920x580px360kb

Umami food festival V14

icon

Emporia

Vi presenterar UMAMI foodcourt och alla våra andra restauranger på Emporia under en festivalvecka

Events, aktiviteter, föreläsare och smakprov från hela världen. Vi skapar en mötesplats med festivalkänsla!

Vi presenterar UMAMI foodcourt och alla våra andra restauranger på Emporia under en festivalvecka med events, aktiviteter, föreläsare och smakprov från hela världen. Vi skapar en mötesplats med festivalkänsla.Ni kan uppleva cookalong med utvalda restauranger och även TV kocken och matinnovatören Jennie Walldén som är på plats och hälsar er välkomna i ett LIVE-streamat program under festivaldagarna. Ni möter även ett antal matprofiler i föreläsningar på scen som vi presenterar här och på våra sociala medier framöver.


GÄSTER


Linda "plantbasedlivinglinda" Persson

Den 7e april kl. 17.00 besöker Linda Persson Umami Food Festival för en intressant föreläsning om grön mat och hälsosam, hållbar livsstil. Linda inspirerar i "plant based living" genom att utbilda privatpersoner och företag till att nå optimal hälsa genom att medvetet välja en kost utan att kompromissa med varken smak, variation eller kreativitet.

 

Julia "Tuvessonskan" Tuvesson
Fredagen den 8e april kl. 17.00 kommer Julia till Umami Food Festival för att prata om god, enkel och grön mat - helt utan kött! Julia lagar uteslutande lakto-ovo vegetariska rätter, så en och annan klick smör eller riven parmesan är inte ovanligt att se på tallriken!


Diana "Diadonna" Dontsova
Lördagen den 9e april kl. 14.00 besöker Diana Umami Food Festival för en föreläsning om smarrig balkanmat! Med stor passion lagar Diana mat som passar alla. På hennes Instagram med 124 000 följare kan du få recept, de senaste trenderna till köket och tips på hur du serverar maten. Hon är matkreatören med sinne för styling och foto. Diana är vinnare av Stora matbloggspriset 2017 och vann Matbloggspriset för Bästa Foto 2016!


Jennie Walldén
Sveriges mästerkock 2013, kokboksförfattare, TV-kock och matinnovatör - listan kan göras lång! Jennies stora passion i livet är mat, en av hennes främsta egenskaper är att få ihop god mat med mycket smak på kort tid! Den 9e april besöker Jennie Umami Food Festival för två live-streamade cook-alongs kl. 13.00 och 15.00 med två lyckliga vinnare från vår Instagram-tävling! Klicka in på vår Instagram för att få reda på hur DU kan delta!


TASTE

Som besökare kan ni köpa ett mathäfte för bästa pris, 229 SEK för 11 st Tastings, perfekt att dela med en kompis/partner! Mathäftet hittar ni i informationsdisken - få möjligheten att få olika tastings/smakprover från samtliga restauranger på Emporia.VÄLKOMNA TILL EN SMAKLIG FESTIVALVECKA PÅ EMPORIA!