Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

Lyft ditt hem med höstens 5 heta inredningstrender

Trender15/08/2019

Spännande kulörer och former som tar för sig. Höstens inredning sprudlar av färg och kreativitet. Men trenderna pekar också på nordiska material och miljösmarta val. Här är fem designval för det stilmedvetna hemmet.

Färg, färg, färg

Höstens färgpalett har verkligen något för alla. Låt ditt hem gå i djupa och klara nyanser. Vågade färgval som kornblå, turkos, orange, mossgrön eller senapsgul är helt rätt, inte bara för väggar, utan även tak och snickerier. Den mer försynte kan med fördel blicka mot en mer naturnära färgskala, som fortsätter att vara populär. Jordiga, dämpade toner och brända pasteller gör hemmet både trendigt och mysigt i höst. Inte minst i sovrummet där du kan mixa i färgskalan och matcha fram en supertrendig och avkopplande stil bland sobra jordiga toner.
Och vitt kan du glömma, beige är den nya basfärgen.

Nordisk natur

Ljuset från en klar sensommarkväll på västkusten. Lugnet av en strandpromenad på Fårö. Vi fortsätter att hämta inspiration från vår nordiska natur. Det behöver inte betyda minimalistiskt, utan snarare neutralt och okonstlat. Möbler i ljusa obehandlade träslag, detaljer i rotting och inbjudande naturmaterial som ull och linne. Avskalat, rogivande och trendrätt under en lång tid framöver.

Porslin med pang!

Precis som med textilier är nytt porslin ett enkelt sätt att fånga aktuella trender i hemmet. Ställ undan husets vita basservis och mormors småblommiga kaffekoppar och lyft in porslin med lite schvung i! Våga duka med färg och form. Satsa på klara, kraftfulla toner som du både kan matcha ton i ton och skapa vågade missmatchningar med.

70-talet

Det är inte bara 1990-talet som letat sig tillbaka i våra hem. Nu börjar 1970-talets lekfullhet bli ett allt starkare inslag i det moderna hemmet. Lyft dina rum med detaljer som tar för sig. Uttrycksfulla skulpturala vaser i starka basfärger gör sig fint i fönster eller på ett sideboard. Eller varför inte storblommiga eller zebrarandiga textilier på väggarna? Våga utmana dig själv!

Hållbarhet

Att vara medveten om möblers ursprung och hållbarhet är ett förhållningssätt som speglar av sig hos den trendmedvetna inredaren. Second hand är förstås ett miljövänligt alternativ, likaså kvalitet. En kvalitetsmöbel i tidlös design kan vara både funktionell och trendig över flera generationer. Naturmaterial från Norden är supertrendigt just nu och ofta ett mer hållbart val än syntetmaterial eller exotiska träslag som teak eller jakaranda. Och inte minst går det att shoppa hållbar design till det dukade bordet – ett superfint exempel är Iittalas nya dricksglas i serien Raami, tillverkade i 100 procent återvunnet glas.

Bli medlem – få bonus

Bli medlem i MyPlays och få bonus.
Handla tre gånger på Søstrene Grene åtta gånger och du får en gåva.
Handla tre gånger på Cervera och få 20 % på ett helt köp.

Ladda ner vår app och gå med i MyPlays i dag
https://app.goloyal.se/emporia

Av Emporia

Hitta höstens inredningsdetaljer

Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10-20

Kontakt

040-13 04 36
Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10 - 20

Kontakt

0722-54 31 62
Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10 - 20

Kontakt

040-13 06 66
Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10 - 20

Kontakt

040-653 00 01

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Speciella öppettider på ditt köpcentrum
19 dec 10.00-21.00

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top