Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

Fujifilm Instax: Kameran som är festens höjdpunkt

Trender07/12/2017

Gör festen ännu roligare och minnesvärd med kameran som framkallar bilderna på en gång. Det är en garanterad stämningshöjare och ett perfekt sätt för dina gäster att fånga och minnas de bästa ögonblicken.  Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma.             

Framkalla dina minnen direkt 

Sätt upp en fotovägg eller överraska familjens minstingar med en egen kamera som är busenkel att använda. Eller skippa den traditionella gästboken på festen och låt istället dina gäster ta selfies att klistra in i ett album. I år har direktbildskameran blivit het igen och det lika roligt som beroendeframkallande att få bilderna direkt i handen.

Är du sugen på att testa? Fujifilm har flera modeller att välja bland. Den billigaste modellen, Instax Mini 9, kostar cirka 895 kr och en filmrulle med tio bilder kostar från 159,99 kr.

Vill du inte köpa kameran utan istället skriva ut bilder från din smartphone kan du använda filmrullen i skrivaren Instax Share SP-2, som du enkelt ansluter till din telefon eller surfplatta via en wifi-anslutning. Då får du samma sköna känsla på bilderna, men har större möjlighet att påverka bilderna genom att använda dina favoritfilter eller bästa fotoappar innan du framkallar bilden. 

Av Emporia

Hitta din Fujifilm Instax på

Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10 - 20

Kontakt

010-705 33 79

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Speciella öppettider på ditt köpcentrum
19 dec 10.00-21.00

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top