Tillbaka
zumba_responsiv_1920_580

Zumba på taket

Under pandemin har vi fått pausa vår superpopulära Zumba på taket, men nu när vi sakta går tillbaka till det normala har vi äntligen möjlighet att dra igång så smått igen. Självklart följer vi rådande restriktioner. Vi har en maxgräns på hundra deltagare och på vårt rymliga tak på 27 000 kvadratmeter finns alla möjligheter att hålla avstånd.

Har du inte testat zumba innan har du nu ett perfekt tillfälle. Zumba är en enkel dansklass till latinamerikanska rytmer där du får träna både kondition och koordination till musik. Inga förkunskaper krävs och vi utlovar alltid en maxad dos träningsglädje! På Emporias zumba är du dessutom i höjd med vattentornet och Malmö Arenas tak! Det är ingen dum utsikt direkt… Vill du ta det lite lugnare finns det även ett pass med yoga/rörelse på torsdagar, precis som tidigare år.

Nordic Wellness duktiga instruktörer leder oss genom klasserna, men du behöver inte vara medlem för att delta. Alla är välkomna och alla klasser är helt gratis! Du behöver inte boka någon plats men eftersom det är ett mer begränsat antal som kan delta i år är det bäst att komma en stund innan för att säkra din plats.

Ett uppiggande avbrott i den lugna semestern, eller varför inte göra det till hälsosam AW? Plocka upp en bit mat efteråt på någon av våra restauranger.

Zumba och Yoga/rörelse på Emporias tak – sommaren 2021

Zumba - tisdagar 18.00-19.00
13 juli
20 juli
27 juli
3 aug
10 aug
17 aug
24 aug
31 aug

Yoga/rörelse - torsdagar 18.00-19.00
15 juli
22 juli
29 juli
5 aug
12 aug
19 aug
26 aug

Vid eventuellt dåligt väder måste vi tyvärr ställa in träningen. 

Vi ses på Emporias takterrass!