header
Act for good

UF-MÄSSAN 2023

06 Mars, 2023
Vi är stolta sponsorer och tävlingsvärdar av UF-mässan 2023. Mässan pågår 1-3 mars mellan 12-18 och över 350 innovativa UF-företag ställer ut sina montrar under dessa dagar. Ungdomarna tävlar om priserna Årets Monter och Årets Säljare - vinnarna väljs ut av vår jury. Kom och spana in uppfinningsrika produkter och tjänster, samt inspireras av innovation och entreprenörskap. Ett återkommande tema bland de flesta montrar i år är hållbarhet och återvinning. Nedan följer ett litet smakprov på alla UF-företag som står hos oss denna vecka.

Cerei UF

Cerei UF

Handrullade skånska bivaxljus - ett miljövänligare alternativ till stearinljus. När ljusen brinner frigörs ämnen som hjälper till att rena inomhusluften och resterna av honung sprider en trevlig doft i hemmet. 

Green Sweet UF

Green Sweet UF

Genuint godishantverk. Handgjort, veganskt, exklusivt och lokalt producerat godis. Smakerna är Sura Lime, Blåbär, Supersalta Lakritsbitar och Jordnötsknäck 

Hydr8_UF

Hydr8_UF

Stilren flaska i stål som håller både värme och kyla. Budskapet “Keep Going” är tryckt på flaskans sida för att inspirera och motivera. 

Knappen UF

Knappen UF

Uppfinningen är till för de som behöver anpassa midjan på sina byxor. Knappen är justerbar och multifunktionell, vilket gör det enkelt att få till den perfekta passformen. 

Kornet UF

Kornet UF

Hållbara vetekuddar producerat av närodlat vete och resttyg. Produkten finns i många olika designer och storlekar, så att du kan välja en som passar dig. 

Kryp-in UF

Kryp-in UF

Floristelever som tillverkar insektshotell av återvunnet naturmaterial för trädgårdens surrande vänner. Designen efterliknar klassiska korsvirkeshus! 

LeeahRings UF

LeeahRings UF

Ringar skapade av skaftet på återvunna silverskedar och bestick. Varje ring är unik och handgjord.

Tapify UF

Tapify UF

Stilren nyckelring med nfc-teknologi. Du länkar enkelt dina sociala medier eller hemsida. Håll nyckelringen mot en smartphone för att direkt öppna länken. Smidigt sätt att nätverka, marknadsföra eller informera. 

Torrt Gott UF

Torrt Gott UF

Torrt Gott hjälper sina kunder att baka enklare och snabbare. Produkten är en mix med alla torra ingredienser som behövs för receptet du är sugen på. Utöver det säljer de även kryddmix som förhöjer middagen och gör livet smidigare. 

WinePot UF

WinePot UF

Krukor skapade av återvunna glasflaskor i en fin och enkel design. Krukan är dessutom självvattnaWinepot_Unde så att du slipper tänka på att vattna.