Tillbaka
glittriga_responsiv_1920_580

Sprakande nyår

Äntligen är glittrets högtid här – nyår! Tiden på året då det är socialt accepterat att gå all in med glimmer, skimmer och sprakande detaljer. Men du behöver inte skaffa en helt ny garderob för att lysa starkast på nyårsfesten – vi har samlat 16 glittriga accessoarer som hottar upp vilken outfit som helst. Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma. Bild från Glitter

Snygga detaljer

Hålen i den guldfärgade ringen ger den en intressant look som du inte hittar överallt.

Gina tricot, 79 kronor

Med ett hjärta av strass

More is more! Med gigantiska, strassbeklädda örhängen hamnar du garanterat i blickfånget.

Bik bok, 99 kronor

Populära diademet

Svart intensiv satin och glimrande stenar i perfekt balans. Diadem är supertrendigt just nu, och funkar lika bra till uppsatt som utsläppt hår.

Cubus, 199 kronor

Horoskop runt halsen

Är du vädur, oxe eller skorpion? Oavsett så kan du bära ditt stjärntecken runt halsen! Här kombineras de stilrena linjerna upp med gnistrande stenar.

Gina tricot, 99 kronor

Tidlösa örhängen

Ibland är det enklaste också det snyggaste. Silvriga hoops är en klassiker och om du har flera hål är det riktigt snyggt att ha flera samtidigt.

Gina tricot, 59 kronor

 

Enkelt, helt enkelt

Sugen på något mer diskret? Ett par enkla guldringar är alltid ett bra tillskott i smyckesgarderoben, speciellt den här lite tjockare modellen.

Glitter, 69,90 kronor

 

90-talsnostalgi

Håraccessoarer är HETT just nu, inte minst scrunchien som gjort stark comeback de senaste åren. Uppdatera din tofs med volym, glans och leopardmönster!

Glitter, 99,90 kronor

Lyxig uppsättning

Skira blommor och spröda blad gör att det här hårspännet ser betydligt dyrare ut än vad det är. Jackpott!

Glitter, 249 kronor

Markera midjan

Strass, mer strass och sen ännu lite mer strass – yes! Markera midjan på klänningen eller låt det poppa till en svart kostym.

H&M, 249 kronor

 

Uppgraderad poncho

En poncho är lika snygg till byxor som över en klänning. De infällda glittertrådarna skapar ett skimmer som tillför glamour.

KappAhl, 199 kronor

Vacker mineral

Druzy är en mineral med en yta av små, små kristaller som skapar en skrovlig yta. Från Edblad hittar du det här halsbandet med en druzysten i en sobert blekrosa färg.

MQ Marqet, 349 kronor

Statement runt armen

En stor trend just nu är den överdimensionerade kedjan, ju tyngre desto bättre! Armbandet från Edblad prickar in stilen perfekt.

MQ Marqet, 449 kronor

Klackarna i taket

Låt fötterna skina i gammelrosa metallic. Ursnyggt! Platåsulan gör att du kan ha på dig dem hela kvällen utan problem.

Skopunkten, 400 kronor

 

Punkig elegans

Pärlor utstrålar lyx, och vem vill inte känna sig lyxig på nyår? Kombinationen med silverkedjor i olika storlekar gör att halsbandet får en tuff känsla.

Ur & Penn, 59 kronor

Svart glitter

Ett hårspänne är en liten detalj som kan göra mycket för helhetsintrycket. Svart funkar till allt, och extra trendigt blir det om du har flera stycken bredvid varandra.

Ur & penn, 59 kronor

Broschens tid är nu

Ett lätt – och snyggt sätt – att hotta upp en av dina favoritklänningar är en brosch. Med en art deco-inspirerad brosch håller du stilen år efter år.

Zara, 199 kronor