Tillbaka
header stadium

Ett sportlov för alla

Sportlovet närmar sig och för många innebär detta en skidresa till alperna eller fjällen. Alla har tyvärr inte denna lyxen och under rådande omständigheter kanske det inte heller är den bästa idén att kasta sig ut i skidbackarna tillsammans med tusentals andra. Nedan listar vi fyra sportlovsaktiviteter som passar alla! 

 

Utflykt till skogen 

För friluftsentusiasten kan en utflykt till något av Skånes alla strövområden vara en perfekt sportlovsaktivitet! Ladda upp med en termos varmt kaffe eller choklad och ta med dig någon du tycker om. Glöm inte att ta på dig varma kläder och ett par rejäla kängor. Besök våra sport- och friluftsbutiker för att hitta allt du behöver! 

 

Testa på en ny hobby 
 
Sportlovet är det perfekta tillfället att testa på en ny hobby! Om du gillar fart och spänning kanske det är hög tid att testa på att träningscykla. XXL har ett brett utbud av allt från mountain bikes till långdistanscyklar. Var försiktig och glöm inte hjälmen! 

E-sportlov 

Sportlovet behöver inte alltid innebära att man ska trötta ut sig i skidbacken eller på långa vandringssträckor. Det är helt okej att svettas framför datorn också! Samla ihop ett gäng vänner och ha ett LAN-party med era favoritspel. Om ni behöver fräscha upp gamingutrustningen kan ni alltid vända er till Teknikmagasinet eller Webbhallen! 

 

Experimentera i köket 

Gillar du att laga mat men känner att du aldrig riktigt har tid? Ta vara på ledigheten och börja experimentera mer i köket! Willys och ICA har ett stort utbud av högkvalitativa råvaror från hela världen. Behöver du inspiration till nya recept kan du alltid besöka vår foodcourt, Umami District, och låta smaklökarna bestämma över inköpslistan för veckan!