Tillbaka
banner - 11

Påskpynta med oss!

Behöver du inspiration till årets påskpynt? Hos oss hittar du allt från värmande ljus till färgglada textilier! 

 

Illums Bolighus 

Många förknippar säkert påsken med far- eller morföräldrarnas gamla porslin som man inte riktigt vågade tacka nej till, fast det inte passade in i det moderna hemmet. Hos Illums Bolighus hittar ni mängder av inspiration från utvalda designers för att uppdatera påskpyntet så det passar just din stil! 
 

Hemtex 


Hemtex är butiken där passionen för textil och inredning är starkare än allt annat! Påskdukningar i all ära men varför inte pynta lite extra i rummet där de flesta spenderar den mesta tiden under påsken - köket? Håll det enkelt med påskiga handdukar i en härlig gul ton och matcha med prydnadsljus i alla dess former! 


Indiska 

Letar du efter en butik där du kan införskaffa allt som behövs inför påsken? Då är Indiska butiken för dig! Blommiga dukar, färgglada ljus, äggkoppar och porslin - här finns allt du behöver för att imponera på nära och kära! 
  Blomobox 

Är köksskåpen redan fullproppade med porslin och textilier och påskmaten inhandlad? Då är det bara den sista touchen kvar - blommorna! Oavsett om du gillar de traditionella påskliljorna och påskris eller vill vara mer vågad och prova på något nytt, har Blomobox något som passar dig!