Tillbaka
okt_emporia_responsiv_1920_580

Bli medlem på Emporia och vinn fina priser!

På Emporia gillar vi att ge tillbaka till våra allra trognaste besökare, och det gör vi genom vårt lojalitetsprogram MyPlays. Som medlem i MyPlays kan du registrera dina köp på Emporia och samla ihop fina bonusar – det kan vara allt från rabatter till gåvor!

Du registrerar enkelt dina köp i butiken genom att scanna QR-koden som finns i kassan med din QR-läsare som finns i Emporias app. Ju fler köp du registrerar desto fler bonusar kan du få. Bonusarna kommer både från oss på Emporia, våra MyPlays-butiker samt från våra partners och det är aldrig långt till nästa bonus.

För att fira att vi nu uppdaterat och förbättrat Emporia-appen kommer vi att lotta ut riktigt fina priser med produkter från några av våra butiker under början av oktober.


Chans att vinna en dam cykel!
En stor glasmonter står utplacerad på både plan 1 och plan 2 där du varje vecka kommer hitta nya priser. Vad sägs om en dam cykel från XXL Sport eller en designklassiker från Illums Bolighus? Det enda du behöver göra är att bli medlem i MyPlays, scanna QR koden och svara på en fråga i appen så är du med i utlottningen.Kolla in glasmontern när du besöker oss och se vad du kan vinna just nu!
 
 
Under helgerna kommer vi även få besök av våra restauranger som bjuder på riktigt smaskiga rätter vid glasmontern. Den 2–3 oktober kan du till exempel njuta av läckra crêpes direkt från en fransk crêpevagn och den 9–10 oktober hittar du Le Croissant som bjuder på croissant och iste! Under samtliga helger hittar du även Lilla Glassfabriken på plan 2 som bjuder på glass medans du laddar ner Emporia appen och tävlar!

Självklart finns också vi från Emporia på plats för att svara på alla frågor du kan tänkas ha. Kom förbi, ät en bit god mat och var med och tävla om våra fina priser!