trendbanner

TREND DAYS

icon

Emporia

Aktiviteter och inspirerande trender från den 31 maj till den 16 juni.

Vi ser med spänning fram emot att välkomna Trend Days till Emporia, en satsning som kommer att fylla huset med spännande aktiviteter och inspirerande trender från den 31 maj till den 16 juni. 

 

Vi är stolta över Emporias långa historia av att vara en trendsättare inom modebranschen, och Trend Days är ett sätt för oss att fortsätta den traditionen med en modern twist. Vi strävar efter att hållbarhet och innovation ska vara i fokus för satsningen, där vi vill visa upp ett fräscht perspektiv på vad "trend" verkligen innebär och hur det kan handla om personlig stil.Några aktiviteter under Trend Days…

Bytt till Nytt

Hjärtat av Trend Days är vår kampanj "Bytt till Nytt", där alla kan lämna in rena och hela kläder i gott skick till servicedisken i utbyte mot kuponger med erbjudanden från flera butiker i huset. Allt som samlas in ges till Myrorna, där överskottet går till att stötta Frälsningsarméns satsningar. På Plan 1 vid Havsentrén kommer vi att skapa en installation där man kan följa alla insamlade plagg. 

Digital Garderobsrensningsguide

Vi har skapat en digital guide på Emporias webbplats som hjälper dig att rensa din garderob och bestämma vilka plagg du kan byta in i utbyte mot kuponger med erbjudanden från flera butiker i huset. 

Trendguides

Tillsammans med  butiker i huset kommer vi att skapa egna trendguides inom olika trender inom inredning, outfits, böcker och mycket mer. Följ Emporia på sociala medier för att ta del av dessa korta klipp där en representant från några av våra butiker berättar om deras bästa trender. 

Vinn en personlig styling

Och ett presentkort på 5 000 kr med vår fantastiska stylist! Vinnaren får chansen att bli analyserad, ta emot tips och råd om stilar och färger, samt ett presentkort på Emporia för att köpa de rekommenderade produkterna. Vi kommer även erbjuda vinnaren en makeover med frisör, manikyr och/eller makeup. Det kommer att skapas en before and after video och vår stylist, Susanna kommer även att ge sina bästa tips om rådande trender. Håll utkik på våra sociala medier för att se hur du är med och tävlar!

 

Fånga kläder och vinn presentkort! 

Utöver ovan kalas har du nu möjlighet att vinna ett presentkort, värde 300 SEK. Det enda du behöver göra är att fånga så många klädesplagg som möjligt, enkelt va?! Klicka på nedan länk och delta i spelet så är du med i utlottningen om ett presentkort. 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SPELET 

Kom och sticka med oss på World Wide Knit in Public Day 8 maj!


Stickning blir allt mer trendigt och det är det perfekta sättet att skapa unika och personaliserade kläder och accessoarer! Tillsammans med stickgruppen StickOpp håller vi mellan 15-18 nu på lördag 8 maj en stickkurs i samband med Trend Days nere på plan 1. Material och stickor från Panduro finns att låna på plats och ni har riktiga stickproffs till hjälp som visar hur ni går tillväga!Allt du behöver göra är att dyka upp, alla är välkomna!