JULEN PÅ EMPORIA 2023

JULEN PÅ EMPORIA 2023

Julens magi har återvänt till Emporia, och vi ser fram emot att dela den med er! Hela december månad bjuder in till en härlig julstämning med möjlighet till julshopping, möten med Tomten och njutning av vackra luciatåg. Utforska nedan för att upptäcka allt det underbara som händer hos oss under julen. Vi hälsar er varmt välkomna in till oss under december månad! 

Och glöm inte att delta i den digitala julkalendern. Det här året innehåller kalendern vinster för sammanlagt 36 200 kr. 
Skriv in dig redan nu och få en notis när den digitala julkalendern kör igång. 

>> DIGITALA JULKALENDERN <<

SKATTKARTA DISNEY 

Från och med den 27 november till den 31 december bjuder Emporia in dig till en spännande skattjakt! Besök Service Disken på plan 2 för att hämta din skattkarta och ge dig sedan ut på äventyr. Din uppgift är att samla in alla bokstäver som du hittar runt om i Emporia och sedan fylla i dem på din skattkarta.

När du har klart din skattjakt, lämna in din kartan i Service Disken för att vara med i utlottningen av ett Emporia presentkort laddat med hela 1000 kr. En fantastisk möjlighet att krydda upp julklappsshoppingen eller unna dig något extra inför det nya året!

Och som om det inte vore nog, när du lämnar in din färdiga skattkarta kommer du även få en liten överraskningsgåva. Det är vårt sätt att tacka dig för att du deltar i denna roliga och festliga aktivitet här på Emporia.

EVENT

  • Tidigare
  • Snart
Inga resultat! 0 resultat är tillgängliga just nu.
Ingen panik, vi uppdaterar sidan hela tiden, så snart vi vet något mer, så vet du det också!

DET SENASTE

PLANERA DIN JULSHOPPING

JULENS ÖPPETTIDER

JULENS ÖPPETTIDER 2023