Pick-up_point

Pick-up Point Emporia

Ta chansen att få dina paket levererade till Emporias Pick-up Point.

Nu kan du hämta dina paket från Budbee, DHL och Instabox i Emporias nya Pick-up Point.
Du hittar rummet på plan 2 och det finns möjlighet att hämta paket, prova dina kläder på plats och behöver du returnera dina varor gör du det direkt (denna tjänst gäller inte Budbee ).

DHL

Boxen är för privatkunder, i stort sett samtliga sändningar till privatpersoner (som inte är för stora för boxen) kan väljas av kund att skickas till box för uthämtning. De kan även lämna in våra ExpressEasyOnline-sändningar och returer för upphämtning av kurir.

Instabox

Instabox är en frakttjänst som finns i utvalda nätbutiker. Vi fraktar ditt paket till något av våra hundratals smarta skåp, oftast samma dag som du lägger beställningen.
Välj Instabox i kassan hos din favoritbutik.Vi skickar ett SMS med trackinglänk och pinkod.
Du hämtar ut ditt paket med pinkoden, utan att behöva stå en endaste sekund i kö hos postombudet.

Budbee Box

En 100% fossilfri och smart leveranstjänst där vi levererar ditt paket till en Budbee Box nära dig. Du väljer den box som passar bäst och hämtar enkelt ut paketet med en kod.

Om du planerar att besöka oss föreslår vi att göra det på tider då det är mindre besökare i vårt köpcentrum. Generellt har vi mindre besöksantal här mellan kl 10-12 och 19-20 på vardagar. Tänk på att det på helgen i allmänhet är mer människor ute och handlar.

På Emporia tar vi hand om varandra och håller avstånd!

VILL DU SE MER? DESSA KANSKE OCKSÅ ÄR AV INTRESSE