Tillbaka
emporia_mindoktor_responsiv_1920_580

Min Doktor på Emporia – besök vår nya vårdcentral

Min Doktor känner du kanske igen från deras app där du får träffa läkare digitalt över video eller chat, men nu kan du också besöka deras nya vårdcentral på Emporia!

 

I somras öppnade Min Doktor upp dörrarna till sin vårdcentral på Emporia och här får du både träffa specialistläkare och sjuksköterskor som hjälper dig med dina besvär. Precis som i deras app, men på en fysisk vårdcentral alltså.

– Vård ska vara tillgänglig när man behöver den, mitt i ens vardag. Vår fysiska vårdcentral i kombination med vår digitala tjänst gör att vi kan ge dig det bästa av båda världar utifrån ditt medicinska behov, säger Henrik Kangro, medicinsk chef hos Min Doktor.

Tanken är att göra det smidigare för dig som patient. Du kan få hjälp dygnet runt via appen, och om du behöver träffa en läkare eller sjuksköterska fysiskt, till exempel för provtagning, skickas du vidare till vårdcentralen som har precis samma service som vilken annan vårdcentral som helst.

 

 

En annan fördel med att Min Doktor både finns som vårdcentral och som digital tjänst är att du kan få recept utskrivet om du är på resande fot i Europa. Om du till exempel är på semester i Paris och blir sjuk kontaktar du bara Min Doktor som sedan kan skriva ut ett recept för dig att hämta ut på ett franskt apotek. Och behöver du vaccinationer löser Min Doktor det också, eller reseintyg inför resan som du kan hämta upp på vårdcentralen på väg till Kastrup.

– Vi har ju redan innan haft en vård- och vaccinationsmottagning på Emporia. Genom den nya vårdcentralen kan vi bredda utbudet och erbjuda ännu mer kvalificerad vård till patienter som föredrar tidsbokning i stället för drop in-besök, säger Henrik Kangro.

 

 

Du hittar Min Doktors vårdcentral på plan 2, bredvid Vacker och Akademibokhandeln. Läs mer om Min Doktors vårdcentral på Emporia här.