Back to school!

Back to school! Denna veckan börjar de flesta skolan igen och vad är då viktigare än att vara redo för höstterminens alla utmaningar? Vi har skrivit en artikel där vi har samlat alla förnödenheter inför skolstarten! 


Öka motivationen 


 
 

Det första man behöver inför skolstarten är såklart nya block och pennor! Vem vill egentligen skriva med en blyertsstump i ett block med kladd från föregående termin? En ny fräsch start är ett bra sätt att öka motivationen inför hösten! Akademibokhandeln har allt från kulspetspennor, överstrykningspennor och block i alla storlekar! 

 

 

Fyll på med energi 
 

 

 
Under eftermiddagen är det lätt att man blir trött och hängig efter en intensiv skoldag - då är det ett perfekt läge att fylla på med energi! Kitchn har ett stort utbud av mat- och fruktlådor med smarta fack för att dela upp mellanmålen för dagen. Innehållet håller sig fräscht ända till sista lektionen! 

 

 

Förvaring  

Sjunger förra terminens ryggsäck på sista versen? Då är det ett perfekt tillfälle att investera i en ny så du kan få plats med dina nyinköpta block, pennor och matlådor! Hos Rizzo finns det en uppsjö av olika ryggsäckar i blandade material och prisklasser!