Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

Thomas Sabo i Emporia köpcentrum

Butiksbild Thomas Sabo

Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10 - 20

Kontakt

040-653 17 11

Butik Thomas Sabo

Thomas Sabo på Emporia i Malmö

THOMAS SABO Malmö på Emporia är ett globalt ledande smyckes-, klock- och skönhetsföretagen med design, försäljning och distribution av livsstilsprodukter för både kvinnor och män. Företaget grundades av Thomas Sabo i staden Lauf an der Pegnitz i södra Tyskland år 1984.

Butiken i Malmö på Emporia ger kunderna en unik THOMAS SABO-upplevelse: Vi erbjuder alla delar av ”the world of THOMAS SABO”: allt från den lite mer sofistikerade kollektionen Glam & Soul och den rockiga Rebel at heart – inklusive Love Bridge som lanserades 2015 - till de mångsidiga kollektionerna Charm Club och Karma Beads. Alla befintliga THOMAS SABO-kollektioner är perfekt harmoniserade när det kommer till design och inspiration.

Susanne Kölbli, som är THOMAS SABOS designchef, ger varumärket äkthet och själ genom sin otvivelaktiga stil. Tillsammans delar de ett finkänsligt intresse för trender, främmande kulturer, mode och stil. Utöver deras unika stil som präglas av en noggrannhet för detaljer och medvetenhet kring trender har de stor respekt för det material som används i tillverkningen. Allt material uppfyller därför de absolut högsta kraven när det gäller produkternas kvalitet och utformning.

Välkommen in och upplev THOMAS SABO-världen du också!

Andra butiker som säljer produkter/varor för

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Speciella öppettider på ditt köpcentrum
19 dec 10.00-21.00

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top