Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

Holland & Barrett i Emporia köpcentrum

Visa på karta

Öppettider

kl. 10.00-20.00

Butik Holland & Barrett

Som Europas största butikskedja inom hälsokost erbjuder Holland & Barrett på Emporia i Malmö ett brett sortiment av hälsokostprodukter till de absolut bästa priserna.

Vårt redan breda sortiment av bland annat kost- och sporttillskott, matprodukter och naturlig hudvård utökas och förnyas ständigt med nya spännande och innovativa produkter som kommer in på marknaden. Med så många produkter tillgängliga kan det vara förvirrande att välja rätt, men vi har över 145 års branscherfarenhet och brinner för att hjälpa våra kunder till optimal hälsa.

Vi på Holland & Barrett på Emporia i Malmö erbjuder förutom förmånliga priser även kvalitetssäkrade produkter. Vi är övertygade om att genom att använda de bästa ingredienserna tillverkas också de bästa produkterna med mycket hög kvalitet. Därför ser vi till att alla våra produkter är testade vad gäller kvalitet, styrka och renlighet.

På Holland & Barrett vill vi inte bara vara ”bra för dig” utan även för naturen. Vi har arbetat för en grönare värld sedan många år tillbaka och är så stolta över våra kunder som väljer att följa med på resan.

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Speciella öppettider på ditt köpcentrum
19 dec 10.00-21.00

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top