Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

Vilken glass är du?

20/07/2018

Man kan inte köpa lycka men man kan köpa glass och det är ju nästan samma sak, eller hur? Vet du om att glassen du väljer berättar något om vem du är. Titta själv, stämmer det?

Isglassen
Många förknippar isglass med barn och visst kan det stämma en aning. Väljer du isglass framför annat besitter du förmodligen egensapen spontan. Du tycker om att vara i rörelse, att sitta stil är ingenting för dig. Du är framåt och har inga problem med att träffa nya mönniskor.

Magnum
Du är den sofistikerade och stilrena typen. Mode och kläder är av stort intresse. Du klär gärna upp dig alla dagar om året. Ibland kan du vara en sluten bok men när du känner til tillräckligt bekväm dröjer det inte länge innan du är gängets stjärna.

88:an
Skojaren i umgänget. Människor i din närhet har aldrig tråkigt. Även om det ibland kan bli för mycket skoj har du också en väldigt ödmjuk sida. Dina vänner vet att de kan prata både allvarligt och skämtsamt med dig.

Solero
Du är ständigt i arbete. Framgång och karriär är ledorden för framtiden. Under ledighet är det svårt att koppla bort jobbet. Trots att du försöker leva i nuet kan du inte låta bli att tänka på om du utfört alla arbetsuppgifter på hemmaplan. Försök slappna av och leta fram barnet i dig, kanske byta till isglass för en dag? Du har det fortfarande i dig min vän!

Vaniljglass
Struktur och planering är viktigt. Din kalender har du med dig överallt. Spontanitet fungerar inte, du vill gärna planera allting i god tid. Som person är du lugn och självsäker, du har alltid koll på läget.

Jordgubbsglass
Natur, friluftsliv, träd, blommor, gräs och en fin solnedgång, det är livet! Du njuter av det naturliga och har alltid båda fötterna på jorden. Augustikvällar tillsammans med nära och kära är din favorit.

Sandwich
Att prova nya varianter är inte din grej. Du kör gärna det säkra framför det osäkra. En klassiker är alltid en klassiker. Som person tycker du inte om att sticka ut för mycket, du trivs bäst i lagom. I gänget är du en stor favorit, lättsam och hjälpsam. Fortsätt så!

Ben & Jerry´s
Vem tycker inte om att skämma bort sig själv? Pengar är ju till för att spenderas, eller hur? Du är aldrig rädd för att spendera pengar på sådant som gör dig glad, speciellt inte glass! Ibland kan det vara kämpigt i slutet på månaden, du kanske undrar var dina pengar tagit vägen? Men du ångrar dig minsann aldrig.

På Emporia finns det alltid tid för glass. Ta med dig glassen till vår fantastiska takpark och avnjut en fin smakupplevelse och en fantastisk utsikt. 

Av Emporia

Visa på karta

Öppettider

Normala öppettider är mån-sön l 10.00-20.00

Kontakt

Uppgift saknas
Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 07 - 22 Avvikelser kan förekomma vid helger

Kontakt

040-651 80 00
Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 08 - 22

Kontakt

040-636 73 20

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Speciella öppettider på ditt köpcentrum
19 dec 10.00-21.00

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top