Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

Tips – mysigare badrum utan renovering

Trender02/11/2017

Att renovera badrummet är både kostsamt och tar tid. Men det finns enklare vägar att gå om du vill skapa en mysigare känsla i badrummet. Att hitta rätt färger, material och inredning kan lyfta hela rummet. Här är några smarta tips på hur du snabbt och enkelt fixar ditt badrum. 

Enkla tips för ett mysigare badrum

  • Dölj plastmattan. Har du en sorglig plastmatta i badrummet? Köp en härlig badrumsmatta.
  • Omodernt kakel. Trenden med kakeldekor blev stor för ett par år sedan. Men det är fortfarande ett riktigt bra budgettips för den som vill dölja daterat kakel. Du hittar det i hobby- och fritidsbutiker. Spana också efter kontaktplast, som bland annat finns i trendigt marmormönster.
  • Rensa ut. Överfyllda badrumsskåp med gamla skönhetsprodukter och mediciner ger knappast feng shui i badrummet. Du hittar information om hållbarhet på förpackningarna. Gamla mediciner lämnar du till apoteket.
  • Detaljarbete. Se över krokar, tvättkorgar och små förvaringskärl. Snygga krokar och beslag kostar oftast inte många kronor att byta ut och det finns många snygga tvättkorgar i snygg design. Om du har plats kan du även ställa in en växt i badrummet för mer liv och lekfullhet.
  • Draperi och handdukar. Duschdraperier har en tendens att bli lite äckliga efter ett tag. Kolla om du kan tvätta ditt i maskin, för en snabb uppfräschning. Se också över dina handdukar. Ha välmatchande handdukar i flera storlekar och i färger som passar övrig inredning.  
  • Visa och dölj. Ingen vill se en bal med toapapper. Däremot ger det en lyxig känsla att ställa fram parfymer och hudkrämer som är snyggt förpackade.
  • Doft. Badrummets bästa quick fix är doftpinnar eller doftljus. Även om du är kräsen med doften är utbuden så stora att det är lätt att hitta just din favorit. Och det ger en bra mycket mer hemtrevlig känsla än lukten av toarengöring eller artificiella doftsprayer.
  • Var konsekvent med färg. De flesta badrum är inte särskilt stora, så var därför sparsam med antalet färger du inreder med. Saknar ditt badrum fönster väljer du med fördel ljusa färger.

Av Emporia

Hitta rätt detaljer till ditt badrum

Visa på karta

Öppettider

Måndag - Fredag kl 9-20             Lördag - Söndag kl 10-20 Helgdagar samt röda dagar kl 10-20

Kontakt

040-650 12 00
Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10 - 20

Kontakt

040-13 06 66
Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10 - 20

Kontakt

040-13 30 40

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top