titleNewsletter.newsletter

Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

Sommarglädje på Emporia!

25/05/2018

Sol, Sol, du härliga sol. Nu har vi överlevt vintern och börjar försiktigt lämna våren för att välkomna den svenska sommaren. Vi på Emporia har givetvis förberett de mest spännande sommaraktiviteterna för er!

På Emporia är det sommar året om, men det vet ni redan! Emporias sommar är fullspäckad med diverse händelser både i huset och ute på vår 27 000kvm stora takpark.

Redan nu på lördag, den 26/5, håller vi ”Allsång på Taket” i samarbete med Linda Lundqvist. Allsång-temat för i år är ”Astrid Lindgren”. Fläta håret som Pippi Långstrump, kom i en "Mysse" som Emil i Lönneberga eller kom som dig själv och sjung fantastiska melodier med oss! Ett perfekt tillfälle för umgänge med hela familjen. Klicka här för att komma till eventet. 

Tycker du om att dansa? Då skall du definitivt besöka Emporia den 19 juni då vi startar våra traditionella ZUMBA-Klasser på taket. Hitta dina bekvämaste skor och de mest rörliga kläderna och glöm inte vattenflaskan! Det blir minst sagt svettigt men fantastisk roligt.

Föredrar du hellre att lyssna och mingla till annan musik? Då skall du besöka takparken den 20 juni där vi har Roof Top Party i samarbete med P3 Din Gata. 

Utöver ovannämnda har Emporias butiker förberett de mest trendiga kollektionerna för sommaren 2018. Kom in och fråga vår kunniga personal om hjälp. De vet hur plaggen skall matchas och vilka färgkoder som gäller.

Våra ordinarie och avvikande öppettider hittar ni genom att klicka här.

Vi ses på Emporia

Av Emporia

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga

Öppettider

Öppet alla dagar kl 10-20, livs kl 07-22
Vapiano kl 10-23 & Jensens Bøfhus kl 10-22

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top