Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

Smidigt ljud i sommar: Fem bärbara högtalare

Trender13/06/2017

På bryggan, i sommarstugan, i båten och på stranden. Oavsett var du befinner dig hör musik, podcaster och radioprogram sommaren till. I butikerna finns det gott om små och smidiga Bluetooth-högtalare som du enkelt kopplar till din läsplatta eller smarta telefon – och som dessutom levererar riktigt tungt ljud.  Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma. 

Av Emporia

UE Roll

Poppig och kompakt högtalare som finns i många snygga färger färger. Är enkel att parkoppla med Bluetooth och ljudet är riktigt bra trots högtalarens ringa storlek (135x44 mm). De broderade volymreglagen på framsidan är en cool detalj.

Tre, 1 395 kr

Av Emporia

Marshall Kilburn

Rockig, snygg och kraftfull högtalare, som är smidig att ta med sig tack vare handtaget. Lång batteritid om cirka 20 timmar. Du kan själv justera bas och diskant, och den har både Bluetooth-koppling och analog 3,5 mm-anslutning.

Elgiganten Phone House, 2 190 kr

Av Emporia

Bose Soundlink Mini II Bluetooth

En imponerande högtalare som trots sin lilla storlek fyller ett helt rum. Kraftfullt ljud, dockningsstation och batteritid om tio timmar. Inbyggd mikrofon för att ta emot samtal.
 
Bose, 1 990 kr

Av Emporia

JBL Clip 2

Nätt högtalare som tål tuffa tag som regn och fukt, och karbinhaken gör högtalaren lätt att ta med sig på alla tänkbara äventyr. Koppla ihop den med ytterligare en JBL Clip-högtalare för stereoljud. Batteritiden är åtta timmar på en laddning.

Teknikmagasinet, 590 kr

Av Emporia

Urbanista Melbourne

Liten (130x65x22 mm) och mycket smidig högtalare i trendig design. Batteriet räcker sex timmar på en laddning och det imponerande ljudet kommer från två 3 W högtalare.

Kjell & Company, 699 kr

Av Emporia

Välkommen in till oss för att hitta rätt högtalare

Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10 - 20

Kontakt

040-620 00 62
Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10 - 20

Kontakt

010-705 33 79

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top