Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

Skräddarens hemligheter: Det här kan du få hjälp med

Trender14/09/2017

Har ditt favoritplagg gått sönder? Eller har du kläder som inte längre sitter som de ska? Hos skräddaren kan dina gamla kläder få nytt liv, och det behöver inte kosta skjortan. Men exakt vad kan de hjälpa dig med? Här får du svaret. 

Släng inte kläder som har gått sönder eller blivit omoderna. Utnyttja istället möjligheten att lämna in plagget till en skräddare. Det kostar oftast inte mycket att justera, laga eller åtgärda kläder som på ett eller annat sätt är i behov av lite extra kärlek. Vi har samlat några vanliga justeringar som skräddaren kan hjälpa dig med. Men kom gärna in till Shabany på Emporia om du behöver ytterligare hjälp eller råd.  

 

Det här kan skräddaren hjälpa dig med

  • Fixa kostymen. Få kostymer sitter exakt som de ska från start – om de inte är skräddarsydda. Skräddaren är van vid att justera byxlängd, kavajvidd eller axelbredd.
  • Fodra om. Släng inte favoritjackan bara för att fodret eller fickorna gått sönder. Låt istället skräddaren fodra om jackan.
  • Knappar och dragkedjor. Lösa knappar och kärvande dragkedjor är enkel match för skräddaren. Att flytta knapphål eller lägga till en extra knapp likaså.
  • Rätt i tiden. Ska byxorna vara smalare nertill? Är kavajslagen för breda? Vill du ta in midjan på en skjorta? En skräddare kan enkelt modernisera plagg som känns omoderna.
  • Lappa. Är grenen trasig på dina favoritbyxor? Det finns hopp! Ta med dem till skräddaren och se om de går att laga. Detsamma gäller så klart även nötta armbågar på kavajer och tröjor eller andra skador.
  • Flaxande gardiner. Behöver du lägga upp gardiner? Fråga skräddaren om hjälp.

Av Emporia

Välkommen in till Emporias skräddare

Visa på karta

Öppettider

Måndag - söndag kl 10 - 20

Kontakt

0723-02 77 72

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top