Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

Sanna och Lisa tar semester på Emporia

livsstil29/07/2019

Vilka är egentligen alla härliga personer som besöker Emporia? Vi tog en liten tur i centret för att träffa några av dem. Vi hade tur och träffade på de glada tvillingarna Lisa och Sanna som var på riktigt bra shoppinghumör.

Hej på er! Vad kul att ni är på Emporia idag, vad hittar ni på här?

Lisa: Vi har systerträff och spenderar två dagar på Emporia.
Vi bor på Malmö Arena Hotell och har en minisemester här på Hyllie. Vi har båda små barn hemma, så det är extra skönt att komma iväg och bara tänka på sig själv.

Vad är det som lockar med Emporia?

Sanna: Bra utbud och väldigt många butiker! Här är lugn och det är härligt att bara strosa runt... Det känns nästan som vi är utomlands när vi går runt här. Emporia och hela området runt känns urbant och internationellt, vi gillar det.

Har ni någon favoritbutik? 

Sanna & Lisa: Zara hade en superbra rea, Indiskas utbud var också bra. På Priceless gjorde vi flera fynd, en oväntad butik som hade en massa godbitar. Vi åt på Vapiano och blev positivt överraskade av deras smidiga system vid beställning och betalning, och väldigt god mat. Vi kommer nog äta där idag igen.

Sist men inte minst, vad har det blivit för shopping än så länge? 

Sanna & Lisa: Vi har shoppat allt möjligt. Barnkläder, flera klänningar, toppar, hälsoprodukter, inredning och leksaker. Vi är supernöjda med besöket och kommer göra om det i framtiden!

Tack för pratstunden, det var jättekul att träffa er och höra om era Emporia-upplevelser. Vi ses snart igen!

Av Emporia

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top