Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

MYPLAYS

Event14/05/2018

Välkommen till MYPLAYS – Ett lojalitetsprogram för våra trogna kunder. Emporia har ett lojalitetsprogram som vi kallar MYPLAYS, det är vårt sätt att ge tillbaka något till vår trogna kunder. 

Våra kunder är det viktigaste vi har och har därför skapat detta program för just er. Här får du massor av extra bonus bara genom att registrera de köp du gör hos oss på Emporia. Du registrerar enkelt dina köp i butiken genom att scanna QR-koden som finns i kassan i butiken med din QR-läsare som finns i Emporias app. Ju fler köp du registrerar desto fler bonusar kan du få. Bonusarna kommer både från oss på Emporia och från våra partners och det är aldrig långt till nästa bonus. Det kan vara allt från gratis parkering, till rabatter, till rena gåvor.

Så ladda ner Emporias app och gå med i MYPLAYS. 

App Store        Google Play

Nedan kan du läsa:   

* Hur du använder MyPlays
* Våra partners
* Användarvillkor och Integritetspolicy

Varmt välkomna till MYPLAYS!

___________________________________________________________________________________________________________________________________

HUR DU ANVÄNDER MYPLAYS

 

ANMÄL DIG
Du anmäler dig enkelt till MyPlays i APPEN

_________________________________________________________________

 

SCANNA OCH REGISTRERA DINA KÖP
Scanna QR-koden vid kassan varje gång du handlar. QR scannern startar du genom att trycka på MyPlays knappen.

_________________________________________________________________

 

BLI BELÖNAD
Ju fler köp du registrerar desto fler bonusar kan du få. Bonusar kommer både från oss på Emporia och från butikerna och det är aldrig långt till nästa bonus.

________________________________________________________________

 

HAR DU FRÅGOR?
Butikspersonalen eller vårt Service center finns alltid till din hjälp.

________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________________________________

VÅRA PARTNERS

Accent Glassfabriken Malmö Opera  Sand
Apoteket GLENSIA Malmö Redhawks Scorett
Bik Bok Glitter Molo Smarteyes
Bonnier Wype Håkanson MQ Stadium
Brothers Ica Kvantum Myrorna Søstrene Grene
Böner & Blad Intersport NewYoker The Body Shop
Carlings Jack & Jones Nextory Thomas Sabo
Cervera Joy Nilson Shoes Twilfit
Cubus Lindex Nordic Wellness Ur&Penn
Din Sko Live nation Panduro Vapiano
Ecco Liveit Party Land Webhallen
Flash Lundbergs Quality hotel Vero Moda
Fying Tiger CPH Lyko Redfellas Vila
Gerry Weber Malmö Arena  Saint Tropez Wype
      Yogiboost
      Yogobe

___________________________________________________________________________________________________________________________________

ANVÄNDARVILLKOR OCH INTEGRITETSPOLICY
Eventuella besök på webbplatsen, samt medlemskap i klubben MYPLAYs, innebär att användaren godkänner dessa villkor. 
I och med godkännandet av dessa villkor samtycker användaren även till att personuppgifter registreras och används på sätt som anges i villkoren. 
Användarvillkoren är tillämpliga på alla tjänster. Vi ber dig dock notera att bland de tjänster som erbjuds på webbplatsen, finns det särskilda villkor för vissa och att dessa kompletterar de aktuella villkoren.

1. Syfte med webbplatsen och appen
Erbjuda allmän information om det regionala shoppingcentret Emporia dess varumärken, lojalitetsprogrammet MYPLAYS från KLEPIERRE SA (”KLEPIERRE”), och att ge webbplatsens användare möjlighet att delta i lojalitetsprogrammet MYPLAYS. Ingen information på webbplatsen utgör ett erbjudande att ingå ett avtal eller ett erbjudande om att köpa eller sälja, om inte annat anges.

2. Medlemskap i MYPLAYS
På webbplatsen/appen kan användarna gå med i klubben MYPLAYS. Användare som vill gå med i MYPLAYS ska läsa och acceptera dess villkor. Genom att markera kryssrutan ”Jag har läst användningsvillkoren och accepterar dem” går användaren med på att följa och acceptera dessa villkor samt samtycker att personuppgifter registreras och används i enlighet med villkoren.

2.1 Beskrivning av MYPLAYS

Myplays är ett lojalitetsprogram som syftar till att belöna lojala kunder. Med Myplays ges användaren en möjlighet att registrera sina köp och få belöningar när det görs. Varje registrerat köp leder ett steg närmare till en belöning. En belöning ges då antalet beskrivna köp för varje del av Myplays uppnås. En belöning kan komma både från köpcentret och från butiken. Belöningar hämtas ut från respektive butik alternativ på det sätt som beskrivs i appen.

2.2. Ett klubbmedlemskap i MYPLAYS ger användaren:

* Möjlighet att registrera sina köp och få belöningar från centret, partners och butikerna

* Tillgång till kampanjerbjudanden

* Nyhetsbrevet

* Tillgång till vissa tjänster på webbplatsen som endast är tillgängliga för medlemmar.

* Möjlighet att publicera kommentarer på webbplatsen för artiklar inom särskilda områden på webbplatsen.

2.3. För att gå med i MYPLAYS måste användaren fylla i en ansökningsblankett som finns publicerad på webbplatsen och i Emporias App. Användaren måste välja ett användarnamn och ett lösenord för åtkomst till medlemskontot.

2.4. Om den nödvändiga informationen inte fylls i kan registreringen inte slutföras. Användaren garanterar att informationen i formuläret är fullständig och korrekt. Användaren garanterar även att inte avslöja sitt användarnamn och lösenord.

2.5. Ett e-postmeddelande med en bekräftelse på registreringen kommer att skickas till användaren på den e-postadress som anges i formuläret.

2.6. Registreringen skapar ett medlemskap i MYPLAYS samt ger tillgång till de tjänster som anges i avsnitt 2.1 och 2.2.

2.7. Medlemskapsinformationen för MYPLAYS kan när som helst ändras av användaren i "Mitt konto". Det går även att avsluta prenumerationen på MYPLAYS på följande adress emporia@goloyal.se.

2.8. KLEPIERRE kan besluta att stänga av eller utesluta medlemmar vid brott mot dessa användarvillkor.

2.9 Dina skyldigheter gällande användnandet av MYPLAYS
Du accepterar att inte använda tjänsten för olagliga eller olämpliga syften inklusive på ett sådan sätt som motverkar syftet eller avsikten med tjänsten (beskriven under punkten 2.1
Överträdelse av Användarvillkoren kan medföra en varning och/eller omedelbar avstängning av kontot utan förvarning och utan begränsning av Klepierre AS rätt att vidta eventuella rättsliga åtgärder.

2.10 Information som vi samlar in om dig

KLEPIERRE samlar in personuppgifter på flera olika sätt:

* Registreringsinformation som du lämnar till Oss. 
* Registreringsinformation som du tillåter sociala nätverk att överföra till Oss. Om du väljer att skapa ett konto med hjälp av ditt sociala nätverkskonto (d.v.s. Facebook, Google+ eller Twitter) och tidigare har lämnat ditt medgivande till dessa så kommer dina sociala medier att överföra din personliga information. 
* Personlig information som vi samlar från din användning av våra tjänster när du besöker Webbplatsen och andra webbplatser tillgängliga från webbplatsen.
* Låter oss följa dig i anslutna köpcenter via bluetooth beacons eller s.k. geofencing. 
* deltar i kampanjer, tävlingar, kundundersökningar och enkäter.
* Kontaktar oss 
Vi kan komplettera den information vi samlar in om dig med information som vi får från andra källor, exempelvis offentliga register, såsom SPAR. Detta gör det möjligt för oss att bedöma riktigheten av den information vi har om dig för att skicka dig relevanta erbjudanden och information.

2.11 Användning av personuppgifter

KLEPIERRE samlar in dina personuppgifter med ditt samtycke för att bättre förstå vad du behöver från oss. Med personuppgifter avses all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

Vi använder din information till:
* hantera och förbättra webbplatsen
* anpassa våra tjänster till dig
* administrera och driva ditt medlemskap i lojalitetsprogrammet
* fördela poäng och bonus till ditt konto
* berätta om viktiga förändringar till webbplatsen och våra tjänster
* förstå ditt shoppingbeteende för att utveckla och förbättra våra produkter och tjänster
* hantera kampanjer, tävlingar, kundundersökningar och enkäter.
* kontrollera och verifiera din identitet, och förhindra eller upptäcka brott. 
Personuppgifterna kommer att lagras så länge som du väljer att vara medlem i MYPLAYS.

2.12 Hur vi delar och lämnar ut dina personuppgifter

Vi kan dela dina personuppgifter 
* internt inom KLEPIERRE och med bolag som hör till samma grupp.
* Samarbetspartner som har butiker på det köpcentrum som ditt medlemskap är kopplat till så att de kan förse dig med relevanta produkter och tjänster.

Utomstående tjänsteleverantörer som hjälper KLEPIERRE att tillhandahålla tjänsterna (webbsida, app, MYPLACE) till dig och behandla personuppgifter för vår räkning (inklusive GoLoyal AB och Chorus), partners. Vi kan använda och dela anonymiserade information obegränsat. Men vill vi försäkra dig om att detta aldrig inkluderar dina personuppgifter.Vi använder den information som registrerats med hjälp av ditt medlemskap för att hjälpa oss att förbättra vår service till dig och göra vår kommunikation mer relevant.

2.13 Marknadsföring och forskning
Om du accepterar, kan vi kontakta dig:
* med erbjudanden och information om produkter eller tjänster
* med erbjudanden och information om det aktuella köpcentrumets butikers produkter eller tjänster
* för kundundersökningar till exempel för att förbättra våra tjänster

2.14 Utlämnande av din information till tredje part
Vi lämnar inte ut din information till någon utan ditt specifika medgivande. Denna policy gäller inte för internt bruk (omfattar de aktörer som står bakom MYPLAYS, KLEPIERRE, GoLoyal AB och Chorus ), butikerna i det köpcentrum som du tillhör och de partners som är en del av MYPLAYS. Vi kan också komma att lämna ut information där vi är skyldiga att göra det enligt lag. Om vi skulle överföra personuppgifter till länder utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet kommer vi att se till att lämpliga säkerhetsåtgärder vidtas.

2.15 Andra webbplatser
Webbplatsen eller apparna kan innehålla länkar till andra webbplatser som är utanför vår kontroll och som inte omfattas av denna policy. Operatörerna av dessa webbplatser kan samla in information från dig som kommer att användas av dem i enlighet med sin integritets policy, vilket kan skilja sig från vår.

2.16 Tillgång till personuppgifter registrerade i MYPLAYS
Du har rätt, i enlihget med gällande lagstiftning, att efter skriftlig begäran därom till KLEPIERRE få tillgång till dina personuppgifter, begära rättelse av fel i dina registrerade personuppgifter, motsätta dig att få reklammaterial, framställa begäran om dataportabilitet och att när som helst återkalla ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter. Detta gör du genom att kontakta och bifoga en kopia av ditt identiteskort. Vi kommer att svara efter att ha bekräftat din identitet.

För att få tillgång till dina personuppgifter, begära rättelse av fel i dina registrerade personuppgifter, motsätta dig att ta del av marknadsföring eller återkalla ditt samtycke till användningen av dina personuppgifter, skriv till: 
GoLoyal AB 
Surbrunnsgatan 
111 37 Stockholm
Sverige.

För det fall du har några synpunkter på hanteringen av personuppgifterna vänder du dig i första hand till GoLoyal AB, alternativt KLEPIERRE. Du har även rätt att framställa eventuella klagomål till Datainspektionen som tillsynsmyndighet.

3. Garantier
Användaren ska hålla KLEPIERRE, samt alla som är med och skapar, producerar och distribuerar webbplatsen fria från anspråk, ansvar, kostnader och utgifter som kan uppstå till följd av brott mot dessa villkor eller i samband med användning av webbplatsen.

Användaren är ensamt ansvarig för direkta eller indirekta, materiella eller immateriella, skador som orsakas av denne, på grund av illegal eller felaktig användning av tjänsten som tillhandahålls på webbplatsen. I de fall som nämns ovan samtycker användaren till att gottgöra KLEPIERRE, inklusive rimliga ådragna advokatarvoden, i händelse av fällande dom för skadestånd. Dessutom samtycker användaren till att återbetala KLEPIERRE kostnader för att reparera den skada som han/hon orsakat.

4. Ansvar
KLEPIERRE ska inte hållas ansvarigt för eventuella direkta eller indirekta skador som kan uppstå som en följd av åtkomst till eller användning av webbplatsen eller informationen däri oavsett form. KLEPIERRE frisäger sig från allt ansvar för aktualitet i fråga om beslut och för åtgärder som vidtagits av användare på grundval av den information som publicerats på webbplatsen.
KLEPIERRE frisäger sig från allt ansvar för skador som förorsakats användaren på grund av förluster, skadade eller ändrade filer, överföringar av virus som kan infektera datorutrustning eller annan egendom under anslutningen och/eller besöket och/eller användningen av webbplatsen.

Användaren är medveten om att dataöverföringar över internet kräver teknisk tillförlitlighet och att data inte är skyddade mot eventuellt missbruk. Under dessa förhållanden sker all kommunikation av lösenord eller annan konfidentiell information, och mer allmänt, känslig information, på användarens egna ansvar. Det är användarens ansvar att vidta lämpliga åtgärder för att skydda data och utrustning, och för skydd mot virus och intrångsförsök i datorsystem från tredje part genom webbplatsens tjänster. Användaren bekräftar att utrustningen ansluts till internet på eget ansvar och att KLEPIERRE följaktligen inte är ansvarig för eventuella skador som kan uppstå under inloggningen. Således, och med full kännedom om ovanstående, avstår användaren eventuellt ansvar mot KLEPIERRE i fråga om någon av ovanstående omständigheter eller händelser.

5. Uppdateringar
KLEPIERRE MANAGEMENT har gjort rimliga ansträngningar för att tillhandahålla aktuell information på webbplatsen. All information som görs tillgänglig för personer som använder webbplatsen var aktuell vid publiceringsdatumet.
Det kan krävas uppdateringar som inte kan tillgängliggöras vid den aktuella tidpunkten på grund av tekniska orsaker eller ändringar KLEPIERRE MANAGEMENT ska inte hållas ansvarigt för eventuella fel eller underlåtenheter.

6. Hyperlänkar
Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser. De webbplatser som dessa länkar pekar på är, om inte annat anges, fristående från webbplatsen och KLEPIERRE. KLEPIERRE ska inte på något sätt hållas ansvarigt för innehållet på dessa webbplatser, eventuella skador som kan uppstå på grund av anslutningar till dessa platser, informationen däri, genomförda transaktioner och den webbplatsansvariga är ensamt ansvarig för detta.
Alla hyperlänkar, oavsett form, som ger tillgång till webbplatsen eller någon av dess sidor eller dess delar kräver skriftligt tillstånd från KLEPIERRE.

7. Funktioner för delning på sociala nätverk
Webbplatsen innehåller funktioner för att dela visst innehåll på sociala nätverk. Användaren samtycker till att inte förvränga innebörden av innehållet eller underminera framställningen av KLEPIERRE. Under alla omständigheter är användaren ensamt ansvarig för denna delning.

7.1. Medlemmar i MYPLAYS kan erbjudas möjlighet att kommentera artiklar som publicerats på särskilda områden av webbplatsen.

7.2. Användaren är ensamt ansvarig för innehållet som visas online på webbplatsen, samt text och/eller åsikter.

Användaren instämmer uttryckligen till att undvika att denna information på något sätt ska vara kränkande för tredje parts rättmätiga intressen.
Användaren förbinder sig att inte:
* Förtala, skymfa, trakassera, förfölja, hota eller förolämpa någon eller kränka andras rättigheter.
* Använda ett stötande språk (förolämpningar).
* Rättfärdiga brott mot mänskligheten, inte uppmuntra till hets mot folkgrupp eller pedofili.
* Skapa en falsk identitet eller utge sig för att vara en annan person.
* Överföra virus, trojanska hästar, logiska, eller andra skadliga eller destruktiva, programbomber.
* Störa driften av webbplatsen.
* Påverka sekretessen och bildrättigheter för personer som kan identifieras i innehållet.
* Generellt överföra material som gör intrång i immateriella rättigheter eller tredje parts rättigheter, inklusive varumärkesrättigheter, rätten till respekt för sekretess eller upphovsrättigheter.

7.3. Användaren garanterar att hålla KLEPIERRE skadeslösa mot alla anspråk, som direkt eller indirekt grundar sig på ord och/eller data som kan väckas av någon mot KLEPIERRE MANAGEMENT. Detta gäller framför allt att stödja utbetalning av belopp till följd av användning av en tredje part mot KLEPIERRE MANAGEMENT, inklusive advokatkostnader och rättegångskostnader.

7.4. Enligt reglerna ansvarar KLEPIERRE inte för innehåll som postas av användarna på webbplatsen. Den är dock modererad för att granska användarinlägg. Modereringen utförs i efterhand. Valet att moderera inlägg sker som en följd av att det är praktiskt omöjligt att på förhand kontrollera allt innehåll på grund av funktionens omedelbarhet och mängden innehåll. Modereringen främjar användarnas yttrandefrihet i efterhand och varje användare måste ta ansvar för och efterleva grundläggande lagar och regler, och i synnerhet de som anges häri. Som ett resultat informeras härmed användaren om att KLEPIERRE MANAGEMENT förbehåller sig rätten att ta bort hela eller delar av innehållet när som helst och oavsett anledning utan förvarning eller motivering. Användaren kan inte hävda något anspråk om ägande. Användare som blir överraskade eller chockade av en annan användares innehåll kan genast kontakta moderatorn på följande adress: contact@club-onlyou.com.

8. Behandling av personliga uppgifter
Webbplatsen innehåller olika formulär för insamling av personuppgifter. För alla formulär anges kontrollant, anledningen för vilka uppgifterna behandlas och mottagarna.
Om uppgifter saknas i nödvändiga fält kan ansökan inte behandlas.
En person vars personuppgifter har samlats in har rätt till åtkomst och rättelse enligt lagen nr. 78-17 av den 6 januari 1978 avseende datorer, filer och rättigheter. Formulären anger särskilt vem som har rätt till åtkomst och rättelse. Denna person kan även, av rättsliga skäl, motsätta sig behandlingen av personliga uppgifter.
Den införda behandlingen av personliga uppgifter sker enligt kraven från CNIL.

9. Immateriella rättigheter
Denna webbplats, inklusive alla visuella element samt layout och innehållet i alla artiklar, pressmeddelanden och mer allmänt all information som finns på webbplatsen är egendom som exklusivt tillhör KLEPIERRE eller tredje part med vilka det finns avtal som medger sändningen. Användaren har inte rätt att återge, sprida eller mer allmänt rätt att utnyttja detta på något sätt utan föregående uttryckligt medgivande från KLEPIERRE.

10. Åtkomst till webbplatsen
KLEPIERRE förbehåller sig rätten att ändra, upphäva, begränsa eller avbryta tillgången till hela eller delar av webbplatsen, inklusive utan begränsning, innehållet, funktioner eller timmar med tillgänglighet, utan föregående meddelande.

11. Ändring av dessa villkor
Dessa villkor kan när som helst ändras. Den tillämpliga versionen är den som är i kraft den dag då webbplatsen besöks.

Medverkande
Fotografier som publicerats på webbplatsen är tagna av:
- Hans Wretling

Denna webbplats är utgiven av Chorus, ett förenklat aktiebolag med ett kapital på 129 643,69 EUR, registrerade hos handels- och bolagsregistret i Paris med nummer 309 540 367, och med huvudkontor på rue 33/35 Chazelles 75017 Paris.
Telefonnummer: 01 47 66 02 13

Av Emporia

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Speciella öppettider på ditt köpcentrum
19 dec 10.00-21.00

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top