Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Emporia ? Klicka här

Hej butikschef!

10/05/2019

En pratstund med svensk-italienska Carol, om att vara butikschef på Emporia. 

Vad gillar du mest med att jobba på Emporia? – Helgerna är extra roliga på Emporia med mycket folk, och bra försäljning. Emporia är det största centrat här omkring, det är annorlunda och med butiker som endast finns här. Emporia växer, allt man behöver finns här. Bra matutbud dessutom.

Carol som både är mode- och inredningsintresserad, har hunnit jobba i många olika butiker och med många olika typer av varor. Men att jobba på Søstrene Grenes är det absolut roligaste. Här får hon användning för sin kreativitet. Hon möblerar om och hittar hela tiden nya lösningar för att få till bästa exponering av ett ständigt skiftande sortiment. Sedan finns det ju inget bättre än en nöjd kund, säger Carol.  

Søstrene Grenes-konceptet finns i stora delar av världen. Den senaste nyetableringen var i Japan. – Det är ganska coolt att allt ser exakt likadant ut, fast butiken ligger i Tokyo!, tillägger hon.

Carol berättar att hon är uppvuxen i Italien, och bodde på Sicilien sina första 14 år. Søstrene Grenes finns inte i Italien, tror du konceptet hade kunnat passa där? – Nja, de har inte samma inredningsfokus i Italien. Man köper sin inredning, sedan har man den tills man dör.

Vilka framtidsvisioner har du för Emporia-butiken? – Vi hoppas på en större butik, då skulle vi bjuda in till en stor härlig Søstrene Grenes-fest!

Av Helena Olsson Jenisch

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Phone : 040-36 36 00
> Kontakta oss

Top